pzdr
\Sebi
Moderator: Albert_N
najlepsze są zwykłe najtańsze np TUNGSRAMsebaska pisze:Takie motane (zwykle chińskie) ksenony są dobre aż nie trafisz z przeciwka na podk..nego gościa co ma porządny zestaw dalekosiężnych 4x800m. Ty świecisz on zapala swoje a ty grzecznie zjeżdżasz na pobocze i czekasz aż przestaniesz te cholerne 4 różowo-zielone kółka widzieć.![]()
pzdr
\Sebi
Zwłaszacza w zime kiedy fabryczne swiatła sa juz zakryte białym puchemSniper pisze:...halogeny dalekosiężne na dachu dają skuteczną i niespodziewaną przewagę![]()
![]()
![]()
...
Ja tez mam w lanosie przekaźniki do świateł, a świecą jak nie powiem cosilverstone pisze:Co Wy se ojcowie, jaja robicie![]()
Nivka powinna mieć od fabryki światła przez przekaźnik. Zobaczcie sobie na jakimś schemacie.
Jeśli Wasze nie miały, to jakiś łoś poprzednik coś motał albo nie zauważyliście małego pudełeczka, albo nie wiadomo ki uj...
To wiesz, Ty możesz mieć wersje "limit edition" , ale tu chodzi o podstawową nivkęIvul pisze:Mam wersje sprowadzoną z dojczlandu, tam dealer robi takie pierdoły.. reflektory i regulacja helli, dodatkowy przekaźnik na rozruszniku, przekaźniki, przerywacze wszystkie z boscha, extra dają osobne na reflektor, mijania, długie.. Nawet 5 marek wrzucają w osłonę ręcznego, ale nie wiem czy to dealer, czy ten starszy pan który Nivą jeździł tylko do kościoła.. i nie palił.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość