Następnym razem " SZYBKIE PYTANIE SZYBKA ODPOWIEDZ "wlomac pisze:...korzystając z okazji że ktoś zagląda na ten temat proszę o pomoc...
Światła - nie regulator tylko alternator dokładnie diody
Korektor - mało komu działa
Moderator: Albert_N
Następnym razem " SZYBKIE PYTANIE SZYBKA ODPOWIEDZ "wlomac pisze:...korzystając z okazji że ktoś zagląda na ten temat proszę o pomoc...
Korektor ma zmniejszyć siłę hamowania na tylnych kołach. Jeżeli tył blokuje się prędzej od przodu, korektor do regulacji lub wymiany. Najlepiej przetestuj na jakimś względnie bezpiecznym odcinkuwlomac pisze: To jedno ,drugie to jak rozpoznać nieprawidłową pracę korektora siły hamowania, moja ładzinka zawsze hamowała licho, może to ten korektor, nawet nie wiem na jakiej zasadzie on działa ( kiedyś pytałem na forum ale mnie wyśmiano że jeżdżę ładą i nie wiem takich rzeczy) może tym razem ktoś dokładnie mi o objaśni,dzieki
U mnie nowy działał całe pól rokuSvenson pisze:Korektor - mało komu działa
Ma. Pęknietysilverstone pisze:Bo korektor musi mieć gumowy kondon...
Svenson, uwierz mi po 2 godzinnej walce w smarach i na mrozie ( brak ogrzewanego garażu) człowiek nie myśli o robieniu zdjęć, kończyliśmy o 20 przy reflektorze, a kosta była okropna, klucze przymarzały do rąk, ale następną razą postaram się porobić zdjęcia.Svenson pisze:ale o fotkach zapomniałeś![]()
a może jednak masz
Życzę ci żeby następny raz był za 1000000 kilometrówwlomac pisze:Svenson, uwierz mi po 2 godzinnej walce w smarach i na mrozie ( brak ogrzewanego garażu) człowiek nie myśli o robieniu zdjęć, kończyliśmy o 20 przy reflektorze, a kosta była okropna, klucze przymarzały do rąk, ale następną razą postaram się porobić zdjęcia.Svenson pisze:ale o fotkach zapomniałeś![]()
a może jednak masz
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość