zagaj1 pisze:Zniechęcanie was do kupna nowej Łady z 3 trzy letnią gwarancją bez limitu kmjest jak nawracanie jechowych pukających do twoich drzwi, na wszystko mają swoje wytłumaczenie
Moderator: Albert_N
zagaj1 pisze:Zniechęcanie was do kupna nowej Łady z 3 trzy letnią gwarancją bez limitu kmjest jak nawracanie jechowych pukających do twoich drzwi, na wszystko mają swoje wytłumaczenie
Masz racje,poprzednie roczniki gniją,od 2010 zastosowano nowoczesną metodę zabezpieczania karoserii,ogólnie wiele rzeczy zmieniono...zagaj1 pisze:Paweł.M pisze:Ja w lotka nie wygrałem,ale uczciwie zapracowałem...
I chce nowe auto,bo nie mam zamiaru leżeć pod jakimś trupem spędzając przy nim każdą wolną chwilę.
Byłem na jeździe testowej i Niva spełnia moje oczekiwania pod każdym względem.
No to będziesz leżał pod Nivą po 1,5 rokukumpel jeździ Nivelatorem z 2007r nie powiem bo nie raz mnie ratował jak wtopiłem Parcha tam gdzie tym małym smrodkiem przejechał
ale auto z przebiegiem 50 tyś km, kupił ją 1,5 roczną, dba, ba nawet w garażu stoi ale ... dziurawa jest, niedawno remontował podłogę bo się zastanawialiśmy kiedy z fotelem na asfalt wypadnie z 3 letniego auta
Janek 44 pisze:Zaraz tam wyprali, tym bardziej tu na forum gdzie zapewne są właściciele, których niwki są już dawno pełnoletnie. Chłopie kup i się ciesz, bo kto zabroni bogatemu zapitalać boso? Ja miałem z 90 r.,kupiłem doprowadziłem do porządku i przez cztery lata spokojnie jeździłem.
teraz doczytałemPaweł.M pisze: Chciałbym żeby wypowiadali się ludzie którzy śmigają Nivami na co dzień, a nie tacy którzy nigdy nie posiadali i opierają swoja opinie na tym co im ktoś naopowiadał.
He, he, rozważ to, bo w ten sposób przejeździsz bezawaryjnie (lub prawie bezawaryjnie) gwarancję i zaraz potem zacznie się sypać to co powinno się wysypać na gwarancji podczas normalnej eksploatacjiPaweł.M pisze: Myślę,ze nie będę leżał pod Nivą bo to nie będzie auto którym będę jeździł non stop...max raz dwa razy w tygodniu po szutrach i lasach,na wakacje gdzieś dalej w góry itp
Kurna to auto jest tak brzydkie, że masakra. Ale ja lubię takie paskudztwa
Marek D. pisze: A i pojeździj tym autkiem z rok koło komina - bo ja, mimo całego szacunku do marki, nową nivą bez asistans to z placu pod warsztatem bałbym się wyjechać
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość