Marek, trzecia do ogrodu????Marek D. pisze:bierz - okupię od Ciebie za 4 koła jak stoi i mój transport![]()
Kiedy ruszasz do Gdańska?

Moderator: Albert_N
Marek, trzecia do ogrodu????Marek D. pisze:bierz - okupię od Ciebie za 4 koła jak stoi i mój transport![]()
Jak śnieg w warsztacie zginie i kanał wyschnie to może ruszymy z jakimś projektem - w ramach powrotu do tradycji wieczornych spotkań towarzyskich przy grillu, piwie i bimberku w usmarowanych towotem szklankachtomek pisze:Marek, trzecia do ogrodu????Marek D. pisze:bierz - okupię od Ciebie za 4 koła jak stoi i mój transport![]()
Kiedy ruszasz do Gdańska?
Obowiązujący regulamin Allegro mówi, że aukcje w działach Samochody, Motocykle i podobne mają charakter jedynie informacyjny-obecny właściciel nie jest zobowiązany sprzedać, przyszły kupić...MACIEK27 pisze:Dzisiaj ktoś kliknął nivebez telefonu ani kontaktu - nawet za wiecej nic chciałem.... dzwonilem pod numer i nikt nie odbiera.
No to ładnie...MACIEK27 pisze:gosciu dzisiaj zadzwonil i powiedział ze bierze nive z opcji kup teraz z cena kup teraz czyli wiecej niz chciałem:o ... ale to handlarze jak podejrzewan, i nie mam zamiaru sie bawic w targi ... jutro nive mam odebrac i jade na bad. zobaczymy co dalej
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 3 gości