Z przodu np takjędruś23 pisze:/
ponieść max 2" (jeszcze nie wiem jak)
/

Moderator: Albert_N
Z przodu np takjędruś23 pisze:/
ponieść max 2" (jeszcze nie wiem jak)
/
jerry123 pisze:Witam serdecznie,
Jestem nowym na tym forum, mam Nivę z 1996 r. 1,7i, (monowtrysk) . Mam ją od listopada i jestem z tego bardzo dumny. Po 3 m-cach eksploatacji widze ze nie bedę sie nudził- wiecznie cos do zrobienia - ale jak sie ma pasje - to warto żyć
.
Pozdrawiam wszystkich
Seba, wyglądasz na kumatego gościa, a liczyć to potrafisz chyba na palcach jednej ręki tylko.sebaska pisze:...No to mamy już czwartego, który się gdzieś się dalej Nivką ruszył a nie tylko "dookoła komina"![]()
Witam serdecznie.bartekbp01 pisze:jerry123 pisze:Witam serdecznie,
Jestem nowym na tym forum, mam Nivę z 1996 r. 1,7i, (monowtrysk) . Mam ją od listopada i jestem z tego bardzo dumny. Po 3 m-cach eksploatacji widze ze nie bedę sie nudził- wiecznie cos do zrobienia - ale jak sie ma pasje - to warto żyć
.
Pozdrawiam wszystkich
OO kolejny żniwiarz z Kraka witam witam .
powiedz jak wygląda to się bebde za tobą rozglądał po ulicach
Źle liczyszsebaska pisze: liczę załogi -- oświeć mnie kto jeszcze jeździł gdzieś dalej niż za jedną granicę
Zasadniczo mnie to zwisaSniper pisze:@silverstone lepiej napisz prosto z mostu że to o Twą własną skromną osobę Ci chodzi![]()
Elvoo pisze:Ilu tutaj zgromadzonych żNiviarzy jest z Warszawy?
Przyznać muszę, że miałem ostatnio przygodę gdzie drugie takie autko byłoby wielce pomocne... Na szczęście udało się odnaleść traktor, ale dopiero po jakimś czasie
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości