taaaa....macieksza pisze:w końcu to ja w domu rządze6
powiedz to swojej żonie to się chyba zdziwisz

Moderator: Albert_N
Najlepiej, to jednak razem jechac zawszepewnie że powiem, jak mnie po MW do domu wpuści to jej powiem
To w takim razie zostaje Ciszyca, Lomianki lub Narew. Chyba, ze macie inne pomysl na wyjazd. OK, to ide sie umawiac ze Zbychem. To napisze pozniej co z tego wyniklo. W sumie sami mozecie napisac, to jest w Temacie INNE; Warszawa Wiselka etc. ....Chyba juz tak fajnie sie nie da - poustawiali szlabany do lasu .
I bardzo dobrzePo rozmowach z Wami i z Darkiem, nichcacy wystapilem w roli Nivkowego koordynatora naszego wyjazdu,
To wyjazd jutro o 10 rano. Spotkanie na stacji bezynowej CPN - Orlen okolo 10 rano na Czerniakowskiej vis'a vie wyjazdu z Bartyckiej. Stacja znajduje sie po prawej stronie jadac w kierunku mostu Siekierkowskiego. Prawdopodobnie jednak Ciszyca, chyba ze na miejscu beda jakies nowe pomysly.Nie pisz, tylko sie umow. Czytac umiemy...
Bo nie zdążyłem stawu obiegnąćKasprol pisze:a czemu nie ma jak biga w srodku wody drzwi otwiera??????
To pozdrawiamy Wojtka, Walisa, Bige i Kasprola. Niezle, to malo powiedziane. ... U nas tak gleboko nie bylo, ale moze Nivy sa lekkie:). Pracujemy jeszcze nad przygotowaniem materialu w postaci zdjec i filmu pelnometrazowego! Tak, tak ... bedzie i taki. Kacper97 koordynuje przekaz medialny, to jak tylko pozbiera wszystko (zdjecia i film), to przekaze. Pojezdzilismy przy Pilicy, to wiecie zapewne. Pelna nasza relacja z wyjazdu na razie jest na "stand-by"ju", czyli tworzy sie.Tak sobie Wojtek i Biga-Łoś radzili na V zlocie:
Próba wodna
A jak wasz wypad ?
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość