minimalniepoborcapodatkowy pisze:A tobie?Svenson pisze:chodzi mi o to czy nie przeszkadzał ci ten dinks![]()

Moderator: Albert_N
minimalniepoborcapodatkowy pisze:A tobie?Svenson pisze:chodzi mi o to czy nie przeszkadzał ci ten dinks![]()
Geniusz złaTresor pisze:Gość który wkładał tą skrzynię do mojej znalazł na to "świetny" sposób, obciął tego druta wsadził skrzynię i przyspawał go spowrotem
tak własnie myslałem , ze była gumówka w uzyciuTresor pisze:Gość który wkładał tą skrzynię do mojej znalazł na to "świetny" sposób, obciął tego druta wsadził skrzynię i przyspawał go spowrotemnie muszę wspominać że aby ją wyjąć znów trzeba było ciąć. Wymieniłem element na nowy i wyciąłem w tunelu 5x1cm wchodzi bez problemów.
FOTO
.
FOTO
Że też sam na to nie wpadłemTresor pisze:Gość który wkładał tą skrzynię do mojej znalazł na to "świetny" sposób, obciął tego druta wsadził skrzynię i przyspawał go spowrotem![]()
Weź no, dzisiaj okazało się, że kolejna pompa nie działa jak trzeba. Ciśnienia na pierwszej sekcji nie daje, płynu nie chce zaciągaćsebaska pisze:To go napraw
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości