Łada Niva 3-5 letnia, czy warto kupić?

wszystko o niwce

Moderator: Albert_N

Awatar użytkownika
Browning

Re: Łada Niva 3-5 letnia, czy warto kupić?

Post autor: Browning » śr sty 19, 2011 6:40 pm

O nic więcej mi nie chodzi, tylko o samo podejście do tego auta jeszcze przed kupnem... Masz narzędzia?? To auto jest dla Ciebie :)21 :wink: Pozdrawiam wszystkich posiadaczy Nivek :)2 :)21 8)
Zielony Autobus 2,7TDi

Awatar użytkownika
Svenson

Post autor: Svenson » śr sty 19, 2011 8:21 pm

Browning pisze:O nic więcej mi nie chodzi, tylko o samo podejście do tego auta jeszcze przed kupnem... Masz narzędzia?? To auto jest dla Ciebie :)21 :wink: Pozdrawiam wszystkich posiadaczy Nivek :)2 :)21 8)
dawno nie czytałeś postów na dziale suzuk :wink:

pozdr

LOSMARCELOS
jestem tu nowy...
jestem tu nowy...

Post autor: LOSMARCELOS » czw sty 20, 2011 2:14 pm

Być może Nivy uchodzą za awaryjne bo spora część jest mało szanowana i mocno wyeksploatowana....

Kraz
jestem tu nowy...
jestem tu nowy...

Post autor: Kraz » czw mar 13, 2014 10:43 pm

A po jakim czasie skrzynia biegów w Nivie wymaga remontu?

kaczortasior
jestem tu nowy...
jestem tu nowy...

Post autor: kaczortasior » wt mar 18, 2014 8:42 pm

Może i ja dorzucę 3 grosze ... Kupiliśmy z żoną 4 letnią nivę znacznie poniżej ceny giełdowej i to jeszcze auto jeździło na firmie . Po zakupie wiadomo niezbędne wymiany , przeglądy konserwacja . Na chwilę obecną auto mogę uznać za pewne , bo jak coś wymieniam to części daję nie byle co , unikam podróbek . Dużo zależy od tego jakiej jakości części użyjemy do naprawy i sama robota , żeby wszystko było zamontowane jak należy . Bardzo jestem wdzięczny za pomoc Panu Bartkowi Kb Autostyle i chwała mu za to . Niva 3,5 letnia jeżeli nie była przez poprzedniego właściciela zajeżdżona to posłuży , gorzej , jeżeli była od nowości ciężko eksploatowana i nie dbana .wtedy większe prawdopodobieństwo , że coś wyskoczy . Takie moje zdanie . a i ważne jeżeli ma się trochę zacięcia i ma się gdzie i czym to część napraw możemy sami wykonać , bo niva aż bardzo skomplikowana nie jast ... Wiadomo , za naprawy skrzyni czy silnika bym się nie wziął ale inne rzeczy potrafię naprawić ....
Z wiekiem spada zapotrzebowanie na zysk , a rośnie popyt na święty spokój .

ODPOWIEDZ

Wróć do „Łada Niva”