i...
więcej grzechów nie pamiętam

Więc z uwagi na popularność silnika odpuściłbym sobie go. Pewnie z częściami też lekko nie będzie jak takie coś jest...
Moderator: Albert_N
kozioU pisze:Jak te 2.7 kilka lat stało to pewnie tłoki już do cylindrów przyrosły.
Jak już trafi to nie zapomnij go pochylić.EGON81 pisze:u mnie pod maskę dziwki trafia BMW m40 1.8 115 km to mi wystarczy
Z jaką skrzynką chcesz to żenićEGON81 pisze:u mnie pod maskę dziwki trafia BMW m40 1.8 115 km to mi wystarczy
podejrzewam, że skrzynka browarówIvul pisze:Z jaką skrzynką chcesz to żenićEGON81 pisze:u mnie pod maskę dziwki trafia BMW m40 1.8 115 km to mi wystarczy
dobra obrzyn jest , a BMW gadaEGON81 pisze:Właśnie skończyłem przeróbkę tylnej obudowy mostu na przód po niedzieli montaż
a to był tylko zagazowany 1.6EGON81 pisze:Zastąpiła aluminiowy odlew bo nie mogłem nadążyć szpilek dorabiać jak je wyrywało a z mocniejszym silnikiem to dopiero by była porażka.
słyszałem już ,że Ci gada -> trzeba zobaczyć dziadaEGON81 pisze:Jak na razie po pierwszych jazdach testowych wszystko pracuje całkiem niezle
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość