Witam.
Moderator: Albert_N
Witam.
Stałem się dziś szczęśliwym(nawet bardzo,oby długo)posiadaczem Nivki 2121 z '91 roku.Chciałem się przywitać serdecznie ze wszystkimi,mam nadzieję też szczęśliwymi,posiadaczami tego pojazdu.Znałem ten przebłysk rosyjskich inżynierów,ale dziś miałem niewątpliwą przyjemność zasiąść dopiero za sterami tego cuda.Pewnie będę miał kilka pytań w trakcie użytkowania.Mam nadzieję,że uzyskam tutaj odpowiedzi na większość,czasem pewnie banalnych,pytań.Już poczytałem starsze posty i puki co wiem tyle ile mi potrzeba.Pozdrawiam 

- Marek D.
-
Re: Witam.
jakby to ująćTomekCZWA pisze:Stałem się dziś szczęśliwym(nawet bardzo,oby długo)posiadaczem Nivki 2121 z '91 roku.Chciałem się przywitać serdecznie ze wszystkimi,mam nadzieję też szczęśliwymi,posiadaczami tego pojazdu.Znałem ten przebłysk rosyjskich inżynierów,ale dziś miałem niewątpliwą przyjemność zasiąść dopiero za sterami tego cuda.Pewnie będę miał kilka pytań w trakcie użytkowania.Mam nadzieję,że uzyskam tutaj odpowiedzi na większość,czasem pewnie banalnych,pytań.Już poczytałem starsze posty i puki co wiem tyle ile mi potrzeba.Pozdrawiam

Ostatnio zmieniony śr maja 28, 2014 6:05 am przez Marek D., łącznie zmieniany 1 raz.
No piękne cacko.

... transporter GV XL7 2.0HDI 6,68l/100km nurza się w zieloność i jak łódka brodzi ...
No drodzy państwo,po dwóch dniach dość odważnej jazdy(z tego co mówili bardziej doświadczeni)pojazd uważam za udany wynalazek.Celowo nie używam tutaj słowa"samochód"ponieważ nie wiem czy nie urażę konstruktora tej maszyny.Tylko raz poszła w ruch wyciągarka,ale to moja ułańska fantazja zabrnęła za daleko;)