Witam.

wszystko o niwce

Moderator: Albert_N

Awatar użytkownika
TomekCZWA
jestem tu nowy...
jestem tu nowy...

Witam.

Post autor: TomekCZWA » wt maja 27, 2014 11:07 pm

Stałem się dziś szczęśliwym(nawet bardzo,oby długo)posiadaczem Nivki 2121 z '91 roku.Chciałem się przywitać serdecznie ze wszystkimi,mam nadzieję też szczęśliwymi,posiadaczami tego pojazdu.Znałem ten przebłysk rosyjskich inżynierów,ale dziś miałem niewątpliwą przyjemność zasiąść dopiero za sterami tego cuda.Pewnie będę miał kilka pytań w trakcie użytkowania.Mam nadzieję,że uzyskam tutaj odpowiedzi na większość,czasem pewnie banalnych,pytań.Już poczytałem starsze posty i puki co wiem tyle ile mi potrzeba.Pozdrawiam :)2

Awatar użytkownika
Marek D.

Re: Witam.

Post autor: Marek D. » śr maja 28, 2014 5:59 am

TomekCZWA pisze:Stałem się dziś szczęśliwym(nawet bardzo,oby długo)posiadaczem Nivki 2121 z '91 roku.Chciałem się przywitać serdecznie ze wszystkimi,mam nadzieję też szczęśliwymi,posiadaczami tego pojazdu.Znałem ten przebłysk rosyjskich inżynierów,ale dziś miałem niewątpliwą przyjemność zasiąść dopiero za sterami tego cuda.Pewnie będę miał kilka pytań w trakcie użytkowania.Mam nadzieję,że uzyskam tutaj odpowiedzi na większość,czasem pewnie banalnych,pytań.Już poczytałem starsze posty i puki co wiem tyle ile mi potrzeba.Pozdrawiam :)2
jakby to ująć :roll: ... my tu nawet kobiety mamy młodsze .... choć w sprawdzonych i doświadczonych gustujemy :wink: :)21
Ostatnio zmieniony śr maja 28, 2014 6:05 am przez Marek D., łącznie zmieniany 1 raz.
Niva 2,1TD koniec pieszczot
Monterey 3,1TD
www.podlasie4x4.pl

Awatar użytkownika
suzi4WD

Post autor: suzi4WD » śr maja 28, 2014 5:02 pm

No piękne cacko.
:wink:
... transporter GV XL7 2.0HDI 6,68l/100km nurza się w zieloność i jak łódka brodzi ...

Awatar użytkownika
TomekCZWA
jestem tu nowy...
jestem tu nowy...

Post autor: TomekCZWA » czw maja 29, 2014 10:28 pm

No drodzy państwo,po dwóch dniach dość odważnej jazdy(z tego co mówili bardziej doświadczeni)pojazd uważam za udany wynalazek.Celowo nie używam tutaj słowa"samochód"ponieważ nie wiem czy nie urażę konstruktora tej maszyny.Tylko raz poszła w ruch wyciągarka,ale to moja ułańska fantazja zabrnęła za daleko;)

ODPOWIEDZ

Wróć do „Łada Niva”