mechanik lada niva białystok

wszystko o niwce

Moderator: Albert_N

supertramp
jestem tu nowy...
jestem tu nowy...

mechanik lada niva białystok

Post autor: supertramp » wt mar 22, 2016 5:53 pm

cześć

czetak jak w tytule. czy ktoś z Was mógłby polecić mechanika, który zajmuje się Nivami w Białymstoku. chodzi mi o wymianę sprzęgłą (najprawdopodobniej)

kilka warsztatów na oku mam z tym, że nigdy nic u nich nie robiłem

ostatnie pytanie to ile powinna kosztować wymiana sprzęgłą w nivie ( oczywiście +, -), chodzi mi tylko o usługę, bo dostęp do części mam

pozdrawiam

Janusz73

Re: mechanik lada niva białystok

Post autor: Janusz73 » śr mar 23, 2016 7:39 am

Warsztatu Ci nie polecę,bo to nie moje tereny.Cenowo według mnie powinno to kosztować 250-300zł.Chyba,że wstawisz Nivę do warsztatu gdzie jest stawka godzinowa co jest dla mnie niepoważne ustalanie ceny naprawy opierając się na czasie jej wykonania.Dobrze żebyś miał w zapasie przed taką naprawą uszczelniacz wału,łożysko podpierające wałek sprzęgłowy w wale korbowym i przegub elastyczny.Po prostu żeby w razie czego za pewien czas znowu nie wyjmować skrzyni lub reduktora.

Awatar użytkownika
łajdaczka

Re: mechanik lada niva białystok

Post autor: łajdaczka » pn maja 23, 2016 7:09 pm

Hej, jak masz kanał zrób sam, ja nie polecam AUTOTECH w Knyszynie sam tam często robiłem ładziane jak mnie lenistwo dopadało. chłopaki wiedzą co w trawie piszczy, odbudowali od podstaw landole i obrabiają okolicznych leśników .

ODPOWIEDZ

Wróć do „Łada Niva”