ja 192+ fele suzuki
Moderator: Albert_N
- paranoic_killer
ja 192+ fele suzuki
Czy taki zestawik jak w tytule wejdzie bez problemu do niviasty? Czy też może będzie obcierać, lub wystawać poza obrys wozu? Jak zachowa się przy wykrzyzu?
Żółw się rusza...
był XJ 2.5 + LPG + 30" MT + 2"
jest JK 3.8 + 33" + snorkel...
- paranoic_killer
Suza ma duze odsadzenie dlatego za duzej gumy na nia nie zapodasz. Ja jezdzilem na felgach uaza a na nich mialem armstrongi 215R15. Felgi z uaza mialy idealne odsadzenie i prawie pieknie pasowaly tyle ze byly cholernie ciezkie. Pozatym 215R15 tez nie wchodzi bez podniesienia i podciecia nadkoli.
Na felge z suzy to mozesz zapodac 215/75R15 i tez nie ma pewnosci ze nie bedzie obcierac o tylne nadkole przy pełnym wykrzyzu.
Na felge z suzy to mozesz zapodac 215/75R15 i tez nie ma pewnosci ze nie bedzie obcierac o tylne nadkole przy pełnym wykrzyzu.
UAZ 452D, 469B, mocno motany wrangler - do zabawy, GrVitara '07 , XC60 II - na co dzień
- paranoic_killer
Hmm a tak wogóle to fele od suzy mocno wystają? Trzeba kombinować jakies nakładki na błotniki czy coś? Czy może lepiej wepchnąć 15ki od honekera (mają mniejsze odsadzenie czy podobne?)?? Felgi od uaza odpadają- ja w swoim uaziorze też chce od nich uciec, a a propos nivki to pytam bo znajomy kombinuje. Chociaz kto wie- może i ja dołącze do grona nivkowców... 

Żółw się rusza...
Mi na felgach od suzuki wystają sporo! A mam tylko 195 armstrongi!
Musiałem ciąc(klepać) błotniki i liftować ok 5cm zeby na wykrzyżu było ok(głównie z tyłu) Pamiętaj że trzeba też jakiś pas transmisyjny doczepić do tych błotników bo nie dość ze chlapiesz wszystkich z tyłu to jeszcze siebie -nawet siedząc w kabinie
Musiałem ciąc(klepać) błotniki i liftować ok 5cm zeby na wykrzyżu było ok(głównie z tyłu) Pamiętaj że trzeba też jakiś pas transmisyjny doczepić do tych błotników bo nie dość ze chlapiesz wszystkich z tyłu to jeszcze siebie -nawet siedząc w kabinie

...
- paranoic_killer
Widzisz tego ci nie zagwarantuje na 100%. Kiedys mialem zamiar zapodac wlasnie z honkera tylko nigdzie nie mozna ich bylo dostac, dlatego zapodalem z uaza.
Pozatym na 100% z lublina 16" pasuja po drobnych poprawkach.
Pozatym na 100% z lublina 16" pasuja po drobnych poprawkach.
UAZ 452D, 469B, mocno motany wrangler - do zabawy, GrVitara '07 , XC60 II - na co dzień