instrukcje naprawy łada niva
Moderator: Albert_N
-
- jestem tu nowy...
instrukcje naprawy łada niva
Cześć wszystkim, czy ktoś może przesłać instrukcję do nivy w miarę szczegułową i po naszenu 

wypadaloby posziukac Panowie a nie zaczynac znowu teki sam post bo juz i tak duzy balagan na forum sie robi
http://www.rajdy4x4.pl/forum/viewtopic.php?t=20130

http://www.rajdy4x4.pl/forum/viewtopic.php?t=20130
UAZ 452D, 469B, mocno motany wrangler - do zabawy, GrVitara '07 , XC60 II - na co dzień
-
- jestem tu nowy...
A jakiej odpowiedzi oczekiwałeś ? Skoro zarejestrowałeś się i założyłeś nowy temat, to znaczy że Twoje umiejętności obsługi komputera są wystarczające.andrzejszczecin pisze:nie takiej odpowidzi oczekiwałem, ciężko się szuka jeżeli obsługa komputera nie jest moją mocną stroną
Bart03 podał Ci linka do tematu, który jest na pierwszej stronie tego działu (Łada Niva), wystarczy trochę poszukać (przeczytać tytuły lub zapoznać się z odpowiedziami).
Poza tym zapoznaj się z regulaminem, tam też masz informacje jak sobie radzić.
Regulamin paragraf IV.
1. O czym należy pamiętać przed wysłaniem wiadomości na forum.
a. Sprawdź czy temat nie był już na forum poruszany i czy odpowiedź na Twoje pytanie już nie padła. Forum wyposażone jest w mechanizm wyszukiwania treści (link na głównej stronie), naucz się z niego korzystać. Jest to jedna z najsurowiej przestrzeganych na tym forum zasad i moderatorzy nie mają skrupułów przy stosowaniu sankcji wymuszających stosowanie się do niej.
-
- jestem tu nowy...
Jeszcze raz przeczytaj co napisałem. Odpowiedź na Twoje pytanie jest na tej samej stronie gdzie założyłeś temat, jakieś dwadzieścia tematów niżej (tematy się przesuwają, więc mniej więcej). I nie ma to nic wspólnego z Twoim internetem.andrzejszczecin pisze:jak bym miał internet od paru lat, a nie od miesiąca to bym biegle szukał
Sa tematy ? Są ! Założyłeś swój ? Założyłeś ! Więc przeczytaj także te, które założyli inni.
-
- jestem tu nowy...