Lusterka???? Są zdjęcia.
Moderator: Albert_N
Lusterka???? Są zdjęcia.
Cześć,
jakie lusterka pasują do nivki, bo wtych małych łupinkach nic nie widać, a te duże ze sklepu mi nie leżą (155zł).. Od czego da sie podpasować??
jakie lusterka pasują do nivki, bo wtych małych łupinkach nic nie widać, a te duże ze sklepu mi nie leżą (155zł).. Od czego da sie podpasować??
Ostatnio zmieniony czw gru 15, 2005 4:19 pm przez martadela, łącznie zmieniany 1 raz.
- kacper97
- jestem tu nowy...
- Kontaktowanie:
Bardzo proszę o zdjęcia samych lusterek jak i po zamontowaniu na samochodzie. Jestem ciekaw jak wyglądająmartadela pisze:Mam już lustra!!
Wieeeelkieee i TANIE.
Zamienniki VW T2 i T3.
Koszt 30zł sztuka.

Moje duże ruskie już trochę popękały więc czas się rozejrzeć za zamiennikiem

Pozdrawiam
Paweł / kacper97 / Warszawa
NIVA '88 Była
Discovery '93 2.0MPI Był
Vitara '97 2.0 Jest
Paweł / kacper97 / Warszawa
NIVA '88 Była
Discovery '93 2.0MPI Był
Vitara '97 2.0 Jest
Lusterka od T2/T3 (zamienniki) mają rozstaw śrub 50mm, oryginalne rozstaw 78mm. Lusterka przykręcone są do bloczków aluminowych o gr. 5 mm (wkręty ze stożkowym łbem od dołu), skolei bloczki z otworami w rozstawie 78mm (pomalowane na czarno) już bezpośrednio w oryginalne otwory w drzwiach. To wszystko. Widok w lusterkach jest doskonały - jak w busie.
Gdyby te lusterka były bardziej okrągłe to wyglądały by jak uszy Shreka.
Zresztą wolał bym mieć takie jak na zdjęciu bo w tych małych mało widać.
Mam pytanko - czy z tymi dużymi lusterkami w czasie jazdy ( na wprost lub na zakręcie) widać koła przyczepy?Chodzi o to coby sprawdzać bez zatrzymywania czy kapcia w kole nie ma.
Thx.
Zresztą wolał bym mieć takie jak na zdjęciu bo w tych małych mało widać.
Mam pytanko - czy z tymi dużymi lusterkami w czasie jazdy ( na wprost lub na zakręcie) widać koła przyczepy?Chodzi o to coby sprawdzać bez zatrzymywania czy kapcia w kole nie ma.
Thx.