kangur

wszystko o niwce

Moderator: Albert_N

Michał Knapik
jestem tu nowy...
jestem tu nowy...

kangur

Post autor: Michał Knapik » sob sty 14, 2006 8:52 pm

Czołem Waszmościowie!!!
Serdecznie pozdrawiam ujeżdżaczy niwiast :P .
Ja swoją już bruszę po terenie i powiem szczerze,że nadal to autko mnie zadziwia swoimi możliwościami :)2 ,ale do rzeczy-ponieważ dużo jeżdżę po krzaczorach potrzebuję rury z przodu.Widziałem Nivki z czymś takim.Powiedzcie mi proszę gdzie takie coś mogę dostać,na ile obniży to moją stopę życiową tj.ile kasy? :-? A może trzeba to samemu zdiełać.. :)4 Pomóżcie!!
P.S. ostatnio zajechała tam gdzie już tylko traktor dał radę,kumpel był przerażony bo jakbyśmy się zakopali to podobno w jego okolicy już koni do wyciągania nie ma ,a jego suka vitara grzęzła w połowie przejechanej przez nas drogi 8)
Gdzie Jeep nie może tam Niwkę i Asię pośle :)))

Awatar użytkownika
Bart03

Post autor: Bart03 » sob sty 14, 2006 11:41 pm

przód + progi oryginalne ruskie to okolo 2tys :)3 Najlepiej zrobic samemu albo zlecic komus co takie rzeczy robi. Jak nie masz gietarki - a pewnie nie masz - to jedyna mozliwosc to spawanie z kolan hamburgskich.
UAZ 452D, 469B, mocno motany wrangler - do zabawy, GrVitara '07 , XC60 II - na co dzień

Awatar użytkownika
makomako
jestem tu nowy...
jestem tu nowy...

Post autor: makomako » ndz sty 15, 2006 12:52 pm

tu maja w ofercie tylko ceny takie sobie

http://polenlada.w.interia.pl/

Michał Knapik
jestem tu nowy...
jestem tu nowy...

Post autor: Michał Knapik » ndz sty 15, 2006 1:06 pm

Serdeczne dzięki za namiary!! :D A może ktoś z Was ma takie cuś do opylenia za rozsądne pieniądze???
Gdzie Jeep nie może tam Niwkę i Asię pośle :)))

ODPOWIEDZ

Wróć do „Łada Niva”