Światła mi padły.
Moderator: Albert_N
Światła mi padły.
Miał ktoś może już coś takiego, że niema świateł mijania? Odrazu po pstryknięciu wlanczają sie drogowe i pozycyjne i nieidzie wylączyć ich normalnie. Czego to może być wina? Przekaźnika? Może tej wajchy od zmiany światełek? Tak sie tylko pytam przed rozpoczęciem rozkręcania bo leniwy jestem i niechce nic na darmo robić. Dzięki za odpowiedz.
Koncepcje nadzwyczaj sluszne, ale instalacja elektryczna w Nivie do tej pory ciagle jeszcze mnie zaskakuje
. Proponuje sprawdzic na kostce, czy dziala wajcha od dlugich, jak dziala, to sprawdzic czy "puka" przekaznik. Jak to wszystko dziala to skrzynka browka,
miernik i po kabelkach ....

NIVA 1990@boreg
Ja mam koncepcję, to ma związek z masą ...boreg pisze:Czy ktos ma koncepcje na ten temat. Spadek napiecia?
Kiedyś wpadłem na pomysł oczyścić wszystkie połączenia z masą i pomogło ... (któreś jest newralgiczne, ale które to nie wiem bo jest ich z milion

Potem grzebałem w tylnych światłach i w bespiecznikach i wróciło do "normy", teraz przywykłem i to olewam

WALIS
już nie NIVA'84 ;-(
już nie NIVA'84 ;-(