Niva Cabrio
Moderator: Albert_N
Niva Cabrio
Czy ktoś z Was zna właściciela Nivy Cabrio która była na ostatnim Zlocie w Chojnicach ?
- czesław&jarząbek
-
- Kontaktowanie:
- czesław&jarząbek
-
- Kontaktowanie:
Koleś był Polakiem mieszkającym w Berlinie , powinniśmy mieć jeszcze kopię listy startowej z Gorzowa z danymi uczestników jak sprawdzę to dam znaćBABCIA I pisze:Pamiętam "pociętą" Nivę kilkanaście lat temu na rajdzie w Gorzowie,ale pochodziła z Gdańska.Powoził nią człowiek z Kielc.Kolor-czerwona.Jak znajdę wolną chwilę to sprawdzę datę na taśmie video.Byli niemcy,ale Niva była nasza.
Boreg - nie wiem o jakiej blokadzie mówisz, ale ta co jest w Niviastej, czyli centralnego dyfra (zwana też innaczej międzyosiową ) to nie jest żaden substytut, ale prawdziwa blokada 100% i nie inna niż np. w Defenderze czy tez Dyskotece
6
Babcia - 24 cm prześwitu z fabryki na tejże belce to nie jest wcale tak żle. Porównaj to z fabrycznymi prześwitami legendy - Jeepa Wranglera ( tak myślę że ty za szybko pozbyłes sie tej Niviastej i nie zdązyłes jej docenić
. Może spróbuj jeszcze raz
. )

Babcia - 24 cm prześwitu z fabryki na tejże belce to nie jest wcale tak żle. Porównaj to z fabrycznymi prześwitami legendy - Jeepa Wranglera ( tak myślę że ty za szybko pozbyłes sie tej Niviastej i nie zdązyłes jej docenić

Nivką też można