Reduktor
Moderator: Albert_N
-
- jestem tu nowy...
-
- jestem tu nowy...
-
- jestem tu nowy...
Zębatka w dyfrze
niezle to brzmi
Istnialo kilka przelozen w ladach wiec mozna cos konkretnego dobrac. Pozatym dorabianie nowego ataku i talerza nie jest sprawa prosta - to moga zrobic tylko wyspecjalizowane zaklady ktorych jest jak na lekarstwo i cene to by ci dowalili taka ze bys padl z wrazenia.

Istnialo kilka przelozen w ladach wiec mozna cos konkretnego dobrac. Pozatym dorabianie nowego ataku i talerza nie jest sprawa prosta - to moga zrobic tylko wyspecjalizowane zaklady ktorych jest jak na lekarstwo i cene to by ci dowalili taka ze bys padl z wrazenia.
UAZ 452D, 469B, mocno motany wrangler - do zabawy, GrVitara '07 , XC60 II - na co dzień
-
- jestem tu nowy...
a zebym to ja pamietal - niestety moja glowa nie jest w stanie zapamietac wszystkich przelozen samochodow ktore u mnie byly na warsztacie
Na pocieszenie ci powiem ze chyba kiedys juz o tym pisalismy - musisz poszukac 

UAZ 452D, 469B, mocno motany wrangler - do zabawy, GrVitara '07 , XC60 II - na co dzień
-
- jestem tu nowy...
-
- jestem tu nowy...
- Sniper
- Kontaktowanie:
Oczywiście.
Znalazłem temat gdzie pisaliśmy o przekładniach już jakiś czas temu http://www.rajdy4x4.pl/forum/viewtopic. ... sc&start=0
Btw - to chyba był mój pierwszy post na tym forum

Znalazłem temat gdzie pisaliśmy o przekładniach już jakiś czas temu http://www.rajdy4x4.pl/forum/viewtopic. ... sc&start=0
Btw - to chyba był mój pierwszy post na tym forum

Ręce precz od GENERAŁA!...