Spotkanie Bukowiec Wrzesień
Moderator: Albert_N
Spotkanie Bukowiec Wrzesień
Co wy na spotkanie w wrześniowy weekend nad w Bukowcu niedaleko jezioro solińskie. W ten weekend jadę będe chciał porozmawiać z leśnikami i znajomymi na miejscu przejechać pare jakiś tras i zobaczyć czy mielibysmy gdzie pojezdzić. Czy byliby chętni jak cos to piszcie.
GR'RED TEAM
Interesująca trasa jest miedzy Zawozem a Werlasem, znajomy który mieszka w Werlasie ma mi pokazać to i owo w ten weekend więc zobaczymy. Postaram się dowiedzieć też o jakiś trasach od Szpaka który ma domek w Bukowcu.
Jesli ktoś chce coś posmigać w okolicy werlasu zawozu sakowczyka bukowca w ten piątek albo sobotę niech da znać
Jesli ktoś chce coś posmigać w okolicy werlasu zawozu sakowczyka bukowca w ten piątek albo sobotę niech da znać

GR'RED TEAM
Właśnie wróciliśmy znad Soliny
Garść szczegółów dotyczacych naszego spotkania :
Solińskie Błocko miałoby odbyść się 14-15 października. Baza noclegowa w Werlasie w kwaterach agroturysztycznych, trasy w okolicznych lasach dużo błota piękne widoki, trasy akurat na nive na MT'kach. Więcej szczegółow w niebawem. pozdrawiam
Garść szczegółów dotyczacych naszego spotkania :
Solińskie Błocko miałoby odbyść się 14-15 października. Baza noclegowa w Werlasie w kwaterach agroturysztycznych, trasy w okolicznych lasach dużo błota piękne widoki, trasy akurat na nive na MT'kach. Więcej szczegółow w niebawem. pozdrawiam
GR'RED TEAM
no ładnie - to temat o Bukowcu wisi na forum a ja się na pw produkuję;
u mnie termin ok - chyba, że odpustu na ten czas nie dostanę od instancji wyższych
tak sobie myślę czy nawet jakiegoś dnia urlopowego nie dołożyć;jak pisałem na pw w ten weekend prawdopodobnie plaskaczem przejadę się do Bukowca a jak dobrze pójdzie to pętle wielką zatoczę bo we czwartek wybieram się do Proszowic a w piatek do Rabki; a tak wogóle to główny nacisk położyłbym na integrację;auta chcecie pobrudzić czy jak? 
u mnie termin ok - chyba, że odpustu na ten czas nie dostanę od instancji wyższych