sos...potrzebne łożysko
Moderator: Albert_N
sos...potrzebne łożysko
sos...
wykaszanilo mi sie lozysko piasty ...
Niwka zostala porzucona za miastem 35 km za wro w strone swidnicy.
Jesli ma ktos lozysko z okolic wrocławia albo swidnicy.Prosze o kontakt.
601349114.
dzieki.
wykaszanilo mi sie lozysko piasty ...
Niwka zostala porzucona za miastem 35 km za wro w strone swidnicy.
Jesli ma ktos lozysko z okolic wrocławia albo swidnicy.Prosze o kontakt.
601349114.
dzieki.
historia jak z filmu....
po raz kolejny nivka vel zielona ruina odmowila posluszenstwa.tym razem poszlo lozysko piasty.spoko.Stanelismy w szczerym polu .W srodku przyslowiowej dupy...na horyzoncie ino wies...Podbijamy do spozywczego sklepu .Tam siedzi typek i saczy browara.Pada pytanie do kobiety za lada.Czy jest tu jakis fachman od samochodow?
Typ usmiechnal sie z pod wasa i odpowiada ze on jest mechanikiem.Akcja dalej potoczyla sie ekspresem.
Szybko sciagnelismy zielona ruine na jakies szemrane podworko i koles mowi ze luz naprawi to.tylko czesci trzeba.Wiadomo.I na pelnym relaksie mowi abym zostawil ruine i kluczyki.I przyjechal z czesciami i pomotamy temat.Jakos mu kurcze zaufałem i zostawilem absolutnie nie znajomemu typowi kluczyki i moja ruine.Wrocilismy do wrocka pksem...bywa.Po jakims czasie uswiadomilem sobie co sie wydarzylo...zostawilem fure + kluczyki calkowicie nieznanej osobie na jakies wsi ktorej nazwy nawet nie znam.
po raz kolejny nivka vel zielona ruina odmowila posluszenstwa.tym razem poszlo lozysko piasty.spoko.Stanelismy w szczerym polu .W srodku przyslowiowej dupy...na horyzoncie ino wies...Podbijamy do spozywczego sklepu .Tam siedzi typek i saczy browara.Pada pytanie do kobiety za lada.Czy jest tu jakis fachman od samochodow?
Typ usmiechnal sie z pod wasa i odpowiada ze on jest mechanikiem.Akcja dalej potoczyla sie ekspresem.
Szybko sciagnelismy zielona ruine na jakies szemrane podworko i koles mowi ze luz naprawi to.tylko czesci trzeba.Wiadomo.I na pelnym relaksie mowi abym zostawil ruine i kluczyki.I przyjechal z czesciami i pomotamy temat.Jakos mu kurcze zaufałem i zostawilem absolutnie nie znajomemu typowi kluczyki i moja ruine.Wrocilismy do wrocka pksem...bywa.Po jakims czasie uswiadomilem sobie co sie wydarzylo...zostawilem fure + kluczyki calkowicie nieznanej osobie na jakies wsi ktorej nazwy nawet nie znam.
bylem dzis na "dziupli"...chlopaki na fazie juz.Ale pozytywnie.Zobaczymy...wydaje mi sie iz trafilem na mega ekipe.Bede mial okazje nauczyc sie dobrze tych bajerow bo koles jest raczej mega kumaty...
Taki samochodowy indiana Dzons...I na bank bedzie tanszy niz wrocławscy mechanicy.
A w dziupli niezly klimacik panuje.Ciekawy koles.Widac iz nie jedna akcje ma na koncie.Czlowiek z zyciorysem...
Ciekawa historia.Zobaczymy jak sie zakonczy.Jutro pojade z czesciami.Jak kupie oczywiscie...
Taki samochodowy indiana Dzons...I na bank bedzie tanszy niz wrocławscy mechanicy.
A w dziupli niezly klimacik panuje.Ciekawy koles.Widac iz nie jedna akcje ma na koncie.Czlowiek z zyciorysem...
Ciekawa historia.Zobaczymy jak sie zakonczy.Jutro pojade z czesciami.Jak kupie oczywiscie...
ta........no super......wlasnie wrocilem laweta pod chate....
Wczoraj typ nabil lozyska i zmotal wszytko do kupy na nowej piascie.A po przejechaniu jakis 80 km.Znow sie dokladnie to samo wykaszanilo.Dokladnie to samo kólko.Te same odglosy,objawy....
Juz sie poddaje normalnie z tym sztruclem.Czyli ze co?
koles zle to poskladal czy co jest grane?
Wczoraj typ nabil lozyska i zmotal wszytko do kupy na nowej piascie.A po przejechaniu jakis 80 km.Znow sie dokladnie to samo wykaszanilo.Dokladnie to samo kólko.Te same odglosy,objawy....
Juz sie poddaje normalnie z tym sztruclem.Czyli ze co?
koles zle to poskladal czy co jest grane?
za mocno skrecil.Nie zostawil luzu i sie nie ulozylo tylko na jana skrecil.Teraz poluzowalem srube na piascie.I niby lepiej.Kolo sie kreci spoko,odglosow brak.Ale jak po przyjechaniu dotknąłem dekielka piasty to wyraznie jest bardziej cieply niz reszta.Czyli przegrzewa,tak?czyli skaszanione lozyska znow?
http://www.allegro.pl/item196568294__la ... road_.html
chyba naprawde sie zdenerwowałeś
skoro juz na allegro jest
P
chyba naprawde sie zdenerwowałeś

- petercapri