Fele od Suzi
Moderator: Albert_N
Fele od Suzi
Czy pasuja fele kólka od samuraja do Lady ? Czy ET tych felg jest dobre ?
Nic na chama wszystko młotkiem!!
RR 3,5 V8 Nissan Terano 2 2.7 TD
RR 3,5 V8 Nissan Terano 2 2.7 TD
- silverstone
-
- Krzysiek-74
- Kontaktowanie:
Re: Fele od Suzi
Pasują. Sam jestem typowym przykładem, na edukacyjną "misję" tego forumartlab pisze:Czy pasuja fele kólka od samuraja do Lady ? Czy ET tych felg jest dobre ?

W suzi, było kilka rodzajów felg. Ze swojego doświadczenia, zdobytego na własnej skórze i innych uczestników forum mała podpowiedź, aby szkoku nie było

Ale dają radę i do tego typu felg, masz wybór opon. W przypadku oryginałów, wybór wiadomo jaki.

Na naszych zdjęciach z niedzielnego wypadu, widać moje fele, które mają dośc duże "odsadzenie"
Właśnie się pozbyłem Vitar "kołek" i już nie dam sobie wmówić jakicholwiek felg Suzuki do Nivy. Oczywiście nie biorę pod uwagę przycinania blach, bo wtedy hulaj dusza.
U nas są "dostępne" tak naprawdę dwa optymalne typy: Dotz Pharao i Mangels. Oba 6x15 ET 45 dla opon rzędu 195/80-215/75R15. W ich przypadku widać cienką granice między 'nieźle' a 'idealnie'.
U nas są "dostępne" tak naprawdę dwa optymalne typy: Dotz Pharao i Mangels. Oba 6x15 ET 45 dla opon rzędu 195/80-215/75R15. W ich przypadku widać cienką granice między 'nieźle' a 'idealnie'.