Jest tu ktoś z Warmińsko-Mazurskiego
Moderator: Albert_N
Jest tu ktoś z Warmińsko-Mazurskiego
Hej czy jest na forum Ladacznicy ktos z Warmińsko-Mazurskiego????
Kto nie ryzykuje ten niema:D
Ciesze sie moze tak jakies spotakanie na MAzurach????
Moze jak by skrzyknać wiecej osób z Mazur , moze jakies spotkanie bysmy zrobili???Co wy na to ludzie z Warmii i Mazur???
- bartekbp01
-
- bartekbp01
-
- goslawen
-
- Kontaktowanie:
Bardzo możliwejubej pisze:Czy my sie dzisiaj sie widzieliesmy w Mrągowiegoslawen pisze:Mrągowo![]()
![]()

NO fajnie by było sie spotkac i powymieniac sie doswiadczeniami
Moze znajdzie sie ktos jeszcze i zrobimy mały zlocik
.Co do spotkania ja narazie niewiem kiedy bede miał czas w wekeend , bo niestety ale mam problem z pracownikiem , ale jak tylko sie cos zmieni to ja zawsze sie dostosuje
Pozdrawiam

- goslawen
-
- Kontaktowanie:
Moja Nivka zachorowała, mechanik mówi, że rozwaliło się najprawdopodobniej jakieś łożysko przy sprzęgle i dobrze, że niedaleko niego bo tak się jeździć nie da. Naprawia się właśnie
Przy okazji wymieni mi oleje w reduktorze, skrzyniach itp.
Ciekawe ile taka naprawa kosztować mnie będzie.
Mrągowo Słoneczna 111 - z czystym sumieniem polecam, facet nie jedną Nivkę widział, zna je na wylot i robi rewelacyjnie ( ma też sklep z częściami do Ład i Uazów:) )
Ja wracam do Warszawy w środę i zostaję tam pewnie z półtora tygodnia do weekendu w kwietniu kiedy to pewnie znów będę na mazurach. Co na to inni, żeby wtedy jakoś się zorganizować?

Ciekawe ile taka naprawa kosztować mnie będzie.
Mrągowo Słoneczna 111 - z czystym sumieniem polecam, facet nie jedną Nivkę widział, zna je na wylot i robi rewelacyjnie ( ma też sklep z częściami do Ład i Uazów:) )
Ja wracam do Warszawy w środę i zostaję tam pewnie z półtora tygodnia do weekendu w kwietniu kiedy to pewnie znów będę na mazurach. Co na to inni, żeby wtedy jakoś się zorganizować?
http://www.anfakable.pl - instalacje elektryczne, monitoring, alarmy, inteligentny dom
- goslawen
-
- Kontaktowanie:
Nivka w pełno sprawnym staniejubej pisze:NO własnie gdzie jest reszta ludzi z Mazur , mozemy sie zorganizowac i cos wykombinowaćCZekamy na reszte ludzi
![]()

http://www.anfakable.pl - instalacje elektryczne, monitoring, alarmy, inteligentny dom
- goslawen
-
- Kontaktowanie:
Phi! To się nie bawię. Zmień samochód na Nivę to pogadamy.krzysdl pisze:Ludzi to jest, ale nie jeżdżą niviastamijubej pisze:NO własnie gdzie jest reszta ludzi z Mazur , mozemy sie zorganizowac i cos wykombinowaćCZekamy na reszte ludzi
![]()