ps. a oto linki do zdjęć:
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/101 ... 48960.html
Moderator: Albert_N
Właściciel poinformował mnie o 16 miejscach noclegowych w domkach a reszta pod namiotami. Wszystko będzie wiadome we wtorek po świętach.silverstone pisze:Tomaszpi, jesteś nieocenionyMyślę że możesz wstępnie klepnąć całą zagrode agro, miejsc tam nie za dużo
ale jak można będzie rozbić namiocik albo przeglebować, to bedzie prawie.
Wesołych Świąt
bartekbp01 pisze:dzisiaj wybraliśmy się na mały rekonesans na pustynie Błędowską
bartekbp01 pisze:-tereny pustyni..... co tu dużo mówić-bajkowe (chociaż tak na prawdę to dużo po tej pustyni nie poszaleliśmy z uwagi na brak zezwolenia na wjazd a nie chcieliśmy ryzykować mandatów i dalszych kłopotów z organizacją zlotu)
Nie podoba mi się takie podejście do jazdy, tym bardziej w kontekście ostatnich afer o jazdę po pustyni, złej pracy, itd.bartekbp01 pisze:duży profesjonalizm w podejściu do organizacji zlotu
Grzegorzu My tak na prawdę to po pustyni nie jeździliśmy. Nasze auta zostały zaparkowane w miejscu, gdzie pustynia się zaczynała(w Chechle za Dąbrówką) więc nie ma powodów do takich słow. Natomiast zlot majowy jest organizowany na legalu łącznie z powiadomieniem wszystkich instytucjigrzegorzh pisze:bartekbp01 pisze:dzisiaj wybraliśmy się na mały rekonesans na pustynie Błędowskąbartekbp01 pisze:-tereny pustyni..... co tu dużo mówić-bajkowe (chociaż tak na prawdę to dużo po tej pustyni nie poszaleliśmy z uwagi na brak zezwolenia na wjazd a nie chcieliśmy ryzykować mandatów i dalszych kłopotów z organizacją zlotu)Nie podoba mi się takie podejście do jazdy, tym bardziej w kontekście ostatnich afer o jazdę po pustyni, złej pracy, itd.bartekbp01 pisze:duży profesjonalizm w podejściu do organizacji zlotu
Nie możecie się umawiać chociaż przez PW? To nie jest forum regionalne. Każdy to może czytać.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość