Czyktoś znato autko??
Moderator: Albert_N
Czyktoś znato autko??
Witam
Myśle o zakupie autka coś do 6000, i znalazłem taką oferte http://moto.allegro.pl/item327113985_su ... wego_.html,
koleś twierdzi że autko jest w dobrym stanie i wogóle po remoncie blacharki. Jutro jade ją oglądnąć na żywo.
Myśle o zakupie autka coś do 6000, i znalazłem taką oferte http://moto.allegro.pl/item327113985_su ... wego_.html,
koleś twierdzi że autko jest w dobrym stanie i wogóle po remoncie blacharki. Jutro jade ją oglądnąć na żywo.
Hej koledzy odpowie mi ktoś na pytanie , czemu w miejscowosci Wołczyn i kluczbork jest kilka ofert sprzedaży łady Niva rocznik 96. Czy jest ktoś z tych okolic i moze mi cos o tych ofertach powiedziec?? Oferty znalazłem na serwisie autogielda.pl
PS. Chodzi o wołczyn koło Kluczborka.
Myśle nad pojechaniem tam ale musze na to poświęcic co najmniej jeden cały dzień, bo do Wołczyn-a mam około 200 km w jedną stronę, a ja jestem spod Śnieżki i stąd to moje zapytanie
Myśle nad pojechaniem tam ale musze na to poświęcic co najmniej jeden cały dzień, bo do Wołczyn-a mam około 200 km w jedną stronę, a ja jestem spod Śnieżki i stąd to moje zapytanie
- silverstone
-
- silverstone
-
No własnie chyba sie jutro wezme za przeglądanie ofert w czechach, w sumie juz od miesiąca przeglądam oferty i zastanawiam sie nad ogłoszeniem w kostomłotach pod wrocławiem, ale to jest diesel tylko, że w starej budzie, a ja chciałbym juz coś po 94 roku. A jeszcze jedno pytanko, łada ma napęd na koła czy tylko na 4.
Co się tak do żonki przyczepiasz2Kółka pisze:No i znowu baba sie wtrranca. Ma blokadę centr. mechanizmu różnicowego nie mostu ale i tak jestem zdziwiony po przeczytaniu postu, jak ta moja babeczka dużo wie...![]()
Tomek

Tomaszpi
Łaciate szaleństwo Niva 1.7i 95 (było
)
Teraz Kia Sportage
Łaciate szaleństwo Niva 1.7i 95 (było

Teraz Kia Sportage
Ależ ja się cieszę i wcale sie nie czepiam. Tylko wydaje mi się, że ona to wiedziała, musiało jej się pokręcić 
To że się "wtranca" to miało być żartobliwie, poza tym to ona zarejestrowała nas na forum, bo ja czasem przeglądałem, ale jakoś nie czułem potrzeby rejestacji. A teraz jak jestem zalogowany to czasem skrobnę jakiegoś kasztana
Tomek

To że się "wtranca" to miało być żartobliwie, poza tym to ona zarejestrowała nas na forum, bo ja czasem przeglądałem, ale jakoś nie czułem potrzeby rejestacji. A teraz jak jestem zalogowany to czasem skrobnę jakiegoś kasztana

Tomek
- Sniper
- Kontaktowanie:
W tej nivce jest chyba jakieś nieoryginalne zamknięcie tylnej klapy - oryginalne ma tendencje do wyrabiania podczas częstej i intensywnej jazdy w terenie ale oczywiście nie od razu - czyli stad hipoteza wstepna że ta nivka była użytkowana sporo w terenie i raczej nie oszczędzana.suinam pisze:Jakby sie link nie odpalał to jest numer przedmiotu 327113985
W swoim czasie w Pecu sporo nivek było - prawie same nivki lub aronie. A dziś się coś tam zmieniłosilverstone pisze:...A w Pecu też jakąś z kartką 'na prodej'

Ręce precz od GENERAŁA!...

- silverstone
-
- Sniper
- Kontaktowanie:
O to b.fajnie że się jeszcze tam nivki ostały
one nadawały temu miejscu dodatkowego pozytywnego klimatu - obok czeskiego piwka, Czeszek i widoku na Śnieżke
gdzieś miałem sporo zdjęć zrobionych osobiście Pec'owskim i okolicznym nivkom, zrobionych jeszcze w czasach kiedy mało kto słyszał o istnieniu E.U. a bardziej o E.E.C tudzież E.C.

one nadawały temu miejscu dodatkowego pozytywnego klimatu - obok czeskiego piwka, Czeszek i widoku na Śnieżke

gdzieś miałem sporo zdjęć zrobionych osobiście Pec'owskim i okolicznym nivkom, zrobionych jeszcze w czasach kiedy mało kto słyszał o istnieniu E.U. a bardziej o E.E.C tudzież E.C.
Ręce precz od GENERAŁA!...

- silverstone
-