jakieś wypróbowane przewody WN macie?Jakaś konkretna marka?Ja niedawno zmieniłem na SANtechy czy jakoś tak iale chyba do starych wróce

Janmor ma edykowane do NIVY ,czy jakieś inne polecacie?
Moderator: Albert_N
Bo NIVA, do głębszej wody, z założenia, nie jest edykowanatomek pisze:Witam.
jakieś wypróbowane przewody WN macie?Jakaś konkretna marka?Ja niedawno zmieniłem na SANtechy czy jakoś tak iale chyba do starych wróceBo na codzień niby ok, deszcz i wilgoć nie straszne ale w głębszej wodzie prycha i kicha...
Janmor ma edykowane do NIVY ,czy jakieś inne polecacie?
nie przesadzaj...nie mówie o metrowej głębi ale tak do 70 cm nic się dziać nie powinnoKrzysiek-74 pisze:Bo NIVA, do głębszej wody, z założenia, nie jest edykowanatomek pisze:Witam.
jakieś wypróbowane przewody WN macie?Jakaś konkretna marka?Ja niedawno zmieniłem na SANtechy czy jakoś tak iale chyba do starych wróceBo na codzień niby ok, deszcz i wilgoć nie straszne ale w głębszej wodzie prycha i kicha...
Janmor ma edykowane do NIVY ,czy jakieś inne polecacie?.
Jak chcesz, po głebszych wodach jeździć, to dieselka sobie spraw. Niekoniecznie NIVĘ
Nie pamietam, podanej w katalogu głębokości brodzenia, ale było coś około 60cm, niestety. Zresztą żaden seryjny samochód, nie posiada w tym względzie, o wiele większych parametrów w standardzietomek pisze: nie przesadzaj...nie mówie o metrowej głębi ale tak do 70 cm nic się dziać nie powinno![]()
a u mnie niby nie gaśnie ale rytm gubii prycha ...
taaa...trochę w niekonwencjonalnyMarek D. pisze:Tomek - puszkę filtra powietrza udało Ci się uszczelnić?
Właśnie dlatego żeby nie wycierać kabli w srodku kaluzy pytam o polecane!Moje stare też smigają...jak wody nie widzą...silverstone pisze:Tia, ostatnio wjechałem w kałuże jakieś ze 60 cm i wiatrak tak nachlapał, zwłaszcza po gazyfikacji, że auto odmówiło współpracy prawie w środku wody. Parownik i zawory dość nisko. Ale na benzynie po delikatnym wytarciu kabli odpalił i pojechałem dalej![]()
A kable kupiłem w sklepie za rogiem jakieś no-name (ale chyba nie były chińskie) i juz dwa lata śmigają.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości