Koszulki zlotowe
Moderator: Albert_N
Koszulki zlotowe
Powstał pomysł zrobienia koszulek zlotowych. W założeniu maja być one dobrej jakości z prostym logo zlotu. Na chwilę obecną koszulki 190 g z dobrym ściągaczem, co by się po dwóch praniach ścierka nie zrobiła oraz nadrukiem wychodzą ok. 20 zł za sztukę (będzie wiadomo dokładnie, jak będzie znana liczba chętnych i zostaną wykonane nadruki).
Poniżej 40 sztuk impreza może być mniej opłacalna, ponieważ w cenie hurtowej możemy kupić powyżej tej ilości, a nadruk też wyjdzie drożej.
Mała prośba, aby każda załoga podała ilość osób, które chcą mieć koszulki zlotowe oraz W JAKICH ROZMIARACH.
Projekt nadruku autorstwa Silverstone’a jest gotowy, wprowadzamy małe poprawki (dopieszczamy go) i w najbliższym czasie będzie zapodany na forum.
MARTA
Poniżej 40 sztuk impreza może być mniej opłacalna, ponieważ w cenie hurtowej możemy kupić powyżej tej ilości, a nadruk też wyjdzie drożej.
Mała prośba, aby każda załoga podała ilość osób, które chcą mieć koszulki zlotowe oraz W JAKICH ROZMIARACH.
Projekt nadruku autorstwa Silverstone’a jest gotowy, wprowadzamy małe poprawki (dopieszczamy go) i w najbliższym czasie będzie zapodany na forum.
MARTA
Uzupełniam temat o projekt koszulki:
Front, znaczy klata

Tył, znaczy plecy

Mała sylwetka na lewy rękawek

oraz z rozpędu sklepany wstępny projekt nalepy

Jest jeszcze projekt nalepy długiej, ale jej nie mam w jotpegu tylko w formacie cdr a nie mam corela na tym kompie.
Co do koloru koszulki to na początku myśleliśmy nawet, aby zrobić każdemu pod kolor samochodu ale to za duże koszty by raczej wyszły, więc wymyśliliśmy że kolor może być dowolny, pod warunkiem że czarny
. Przed chwilą wyczytałem jednak w propozycję ciemnozielonych (bardzo-ciemno-oliwkowych, rozumiem ?) i to niegłupi pomysł jest
. W hurtowni powiedzieli że na pocz. tygodnia przychodzą ze dwa kontenery koszulek, to zobaczymy, jakie kolory będą dostępne i zapodamy info.
Wszelkie uwagi, co do projektu i kolorów mile widziane, byle bez zbytniej krytyki, bo tego nie zniesiem
pozdro Tomek
Front, znaczy klata

Tył, znaczy plecy

Mała sylwetka na lewy rękawek

oraz z rozpędu sklepany wstępny projekt nalepy

Jest jeszcze projekt nalepy długiej, ale jej nie mam w jotpegu tylko w formacie cdr a nie mam corela na tym kompie.
Co do koloru koszulki to na początku myśleliśmy nawet, aby zrobić każdemu pod kolor samochodu ale to za duże koszty by raczej wyszły, więc wymyśliliśmy że kolor może być dowolny, pod warunkiem że czarny

Wszelkie uwagi, co do projektu i kolorów mile widziane, byle bez zbytniej krytyki, bo tego nie zniesiem

pozdro Tomek
- silverstone
-
Ja jako łojcieć łorganizator jako pierwszy zamawiam 3 koszulki rozmiary to:
L , L , i mini mini(dzidzia 2 latka). Odnośnie samych koszulek i naklejek wielki podziw dla Wszystkich osób w to zaangażowanych
. Mam nadzieję że reszta uczestników nie będzie "skąpa" i sobie zamówi. Pamiątka na długie lata zapewniona
A po drugie powiedzcie ile to mamy rzeczy pochowanych w szafach, na które wydaliśmy dużo pieniędzy a teraz leżą w koncie. Na pewno Ja będę z dumą nosił koszulkę na co dzień tak samo jak jestem dumny z tego że mam i jeżdżę NIVĄ
Proszę przemyśleć moje słowa i zapisywać się . Jak szaleć to po całości. Będziemy na pewno odróżniać się od tłumów. Serdeczności dla Wszystkich i do zobaczenia

L , L , i mini mini(dzidzia 2 latka). Odnośnie samych koszulek i naklejek wielki podziw dla Wszystkich osób w to zaangażowanych

Tomaszpi
Łaciate szaleństwo Niva 1.7i 95 (było
)
Teraz Kia Sportage
Łaciate szaleństwo Niva 1.7i 95 (było

Teraz Kia Sportage
- goslawen
-
- Kontaktowanie:
Również byłbym chętny na koszulkę drogą wysyłkową, bo nie mogę przybyć na majówkę, a koszulka jest cudna.
http://www.anfakable.pl - instalacje elektryczne, monitoring, alarmy, inteligentny dom
Taka jeszcze mała prośba, żeby się do przyszłego piątku zdeklarować z tymi koszulkami, bo czasu niewiele zostało i w razie W chciałabym mieć jeszcze czas na ew. poprawki i inne takie niespodziewane niespodziewanki (których oczywiście nie przewiduję, ale lepiej dmuchać na zimne).
Z góry dziękuję za pozytywne rozpatrzenie prośby.
Marta
Z góry dziękuję za pozytywne rozpatrzenie prośby.
Marta
- Krzysiek-74
- Kontaktowanie:
Nie przesadzaj. Dobra zabawa nie zależy od tego ilu ludzi, nie będących na zlocie, będzie nosiło koszulki, tylko jak będą się zachowywać obecniMugin pisze:komercha albo fun wybór należy do NAS

Ja zamawiam koszulki, w następujących rozmiarach:
- Konrad - wzrost 152 cm lub S
- Ineta - wzrost 160 cm lub M
- Krzysiek-74 - wzrost 186 cm lub XXL lub jeśli mała rozmiarówka
to XXXL.

- Sniper
- Kontaktowanie:
WoW
Te koszulki są naprawdę śliczne
jestem pod wrażeniem
bardzo ładny projekt
sama nivka sie na nim prezentuje świetnie wiec nie dziwię się że ludzie którzy nie jadą na zlot ale na codzień i od święta (
) jeżdżą nivkami teź by chcieli te koszulki
ja również bym się pisał na 2 x XL
(niezależnie rozmiarówki azjatyckiej, europejskiej czy północno-amerykańskiej
)

Te koszulki są naprawdę śliczne

bardzo ładny projekt

sama nivka sie na nim prezentuje świetnie wiec nie dziwię się że ludzie którzy nie jadą na zlot ale na codzień i od święta (

ja również bym się pisał na 2 x XL
(niezależnie rozmiarówki azjatyckiej, europejskiej czy północno-amerykańskiej

Ręce precz od GENERAŁA!...

- bartekbp01
-
ha no to i ja się na koszulki piszę w następujących rozmiarach:
XXL lub nawet XXXL (wzrost mój to 198cm!)
1szt M (wzrost ok 160)
1szt L
1szt XS lub inna mniejszą dla pięcio latki ale taka na wzrost ok 110cm
łot i cała moja załoga pozdrawiam
XXL lub nawet XXXL (wzrost mój to 198cm!)
1szt M (wzrost ok 160)
1szt L
1szt XS lub inna mniejszą dla pięcio latki ale taka na wzrost ok 110cm
łot i cała moja załoga pozdrawiam

JEST WOJNA-SĄ STRATY była NIVdzięcznica 1.6 91r==>Granda Viertara 2,0HDi
CHREATIW TECHNOLOŻI
CHREATIW TECHNOLOŻI