Prosze o pomoc

Moderator: Albert_N
"Bytność" na forum, proponuję zacząć od "dzień dybry" oraz od przeczytanie tego, co już napisanexpeterx pisze:Witam, chciałem sie dowiedzieć czy ktoś próbował włożyć wspomaganie kierownicy do Łady? Jak to zrobić? czy ma to sens? i wogóle jak sie zabrać do tego ( co kupić co przerobić itd ) Mam Lade NIVE z 1995r 1.7 i
Prosze o pomoc
Jeśli na LR forum, jest mniej pytań, to ja cię nie mogęgori pisze: nie chce sie wpierdzielac bo jestem tu nowy ale na forum LR tak jest i pytan jakby mniej - a i tak kasztanić mozna jak trzeba
pzdr
Odnośnie zlotu to tereny Bolesławia koło Olkusza termin październik. Ale dokładniejsza data będzie późniejgori pisze:@sebaska Olsniles mnie
"rajdy na forum zamienic"
a ja biedny nie moglem manuala sciagnac
ale jaby nie zadzialalo to btw prosze na maila
@Krzysiek-74 Ogolnie co do forum LR masz racje ale kilkanascie przyklejonych tematow robi swoja robote
i dzieki za twojego posta bo mam wszytkie info ktorego potrzebowalem
Zlot juz wiadomo gdzie ?
Dobrze ujęteKrzysiek-74 pisze: Radziecki sprzęt, odkrywa się codziennie na nowo i potrzeba jest tu innego typu zaangażownia i wnikliwości, niż w przypadku zachodnich pojazdów.
Się przebij przez spawanie podłużnic i szpachlowanie a odechce Ci się pierdołami głowę zaśmiecaćxpeterx pisze:Witam, chciałem sie dowiedzieć czy ktoś próbował włożyć wspomaganie kierownicy do Łady? Jak to zrobić? czy ma to sens? i wogóle jak sie zabrać do tego ( co kupić co przerobić itd ) Mam Lade NIVE z 1995r 1.7 i
Prosze o pomoc
Oż kurdeKrzysiek-74 pisze:O wspomie, było dość sporo i rzeczowo napisane tutaj: http://www.motonews.pl/forum/?op=fvt&t= ... sc&start=0.
...
Jestem w nieustannej gotowości, jak radziecki guzik atomowySniper pisze:Oż kurdeKrzysiek-74 pisze:O wspomie, było dość sporo i rzeczowo napisane tutaj: http://www.motonews.pl/forum/?op=fvt&t= ... sc&start=0.
...jak żeście to znaleźli towarzyszu? toż to istne wykopaliska
HEHE ty lepiej powiedz po co tato do lasu jezdzi z przyczepką, i gdzie jezdzi to moze ja podjade swoją zieloną Nivką i moze zarobie na jakąs pochwałke od szefa ?xpeterx pisze:Mojemu Tacie bardzo by się to przydało ponieważ cofanie Ładzinką w lesie z przyczepką nie jest w chwili obecnej zbyt proste.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość