Współwymienność
Moderator: Albert_N
Współwymienność
Mam okazję jutro kupić rozrząd do łady 1500- pod kątem mojej nivy która kupię za... taki mój fetysz, ale poza tym gość ma nówki półosie, i tłumik. Moje pytanie co z tych części będzie kompatybilne z nivą, chocby 1600??
Miłosnik Nivy bez Nivy:-(, a poza tym fanatyk zabytkowych motocykli:-D
- Marek D.
-
Re: Współwymienność
Patrz w katalogu:
numery katalogowe rozpoczynają się oznaczeniem typu nivy do której dana część jest dedykowana. np 2121-... silnik 1,6 , 21214-...silnik 1,7, 21215-...silnik 1,9. Części, których numery nie są poprzedzone oznaczeniem typu nivy pasują od ład cywilnych np 2106, 2107
numery katalogowe rozpoczynają się oznaczeniem typu nivy do której dana część jest dedykowana. np 2121-... silnik 1,6 , 21214-...silnik 1,7, 21215-...silnik 1,9. Części, których numery nie są poprzedzone oznaczeniem typu nivy pasują od ład cywilnych np 2106, 2107
A 1500 nie jest na pasku aby?
Jak chcesz jakiś fetysz, to ja 4 ruskie opony prawienówki mogę oddać, bo mi garaż zagracają

Jak chcesz jakiś fetysz, to ja 4 ruskie opony prawienówki mogę oddać, bo mi garaż zagracają

- Sniper
- Kontaktowanie:
U mnie tez coś by sie znalazło 
jakieś podnośniki do szyb, czy szyby ze starych drzwi itd.
o i z 2 wałki rozrządu
Jak pozbierasz dobrze po ludziach z forum tych niepotrzebnych części to może to na sklecenie z tego jakieś nivki wystarczy

jakieś podnośniki do szyb, czy szyby ze starych drzwi itd.

o i z 2 wałki rozrządu

Jak pozbierasz dobrze po ludziach z forum tych niepotrzebnych części to może to na sklecenie z tego jakieś nivki wystarczy

Ręce precz od GENERAŁA!...

A nie potrzebujesz do swojej nivy, że chcesz się pozbyć?
- Sniper
- Kontaktowanie:
No tych wałków rozrządu to już na pewno nie użyje
Szyb ze starych drzwi też nie zamierzam - wiosną wywalę kolejne wrota wiec szyb do wzięcia przybędzie i jeszcze zapewne dojdzie kolejny podnośnik
W każdym razie serio piszę ż ejakby ktoś potrzebował to niech nie kupuje bo u mnie leżą

Szyb ze starych drzwi też nie zamierzam - wiosną wywalę kolejne wrota wiec szyb do wzięcia przybędzie i jeszcze zapewne dojdzie kolejny podnośnik

W każdym razie serio piszę ż ejakby ktoś potrzebował to niech nie kupuje bo u mnie leżą

A wałki nowe czy zuzyte? A gdzie kolega dokładnie mieszkas? W Niemczech?
- Marek D.
-
Sniper chyba nie wie, że powstanie wielkopolskie wygrałom07m10 pisze:A wałki nowe czy zuzyte? A gdzie kolega dokładnie mieszkas? W Niemczech?

- Sniper
- Kontaktowanie:
Wygrało, nie wygrało... jeśli jego skutki liczyć w zniszczeniu kilku pomników przez oszołomów... to faktycznie wygrało ale jeśli celem było trwałe włączenie tych ziem do Polski to już ... dyskusyjne
Niestety hitlerowcy najeźdźcy w swej odpowiedzi na Powstanie Wielkopolskie nie dali nam wyboru po której ze stron sie opowiedzieć toteż "komunę" powitaliśmy z pełną wdzięcznością

Niestety hitlerowcy najeźdźcy w swej odpowiedzi na Powstanie Wielkopolskie nie dali nam wyboru po której ze stron sie opowiedzieć toteż "komunę" powitaliśmy z pełną wdzięcznością

- Marek D.
-
nie mów, że w czerwcu 56 tylko o kiełbasę chodziło 

- Sniper
- Kontaktowanie:
Nie tylko... głównie chodziło o arogancje decydentów przysłanych z Warszawki...
Zresztą dokładnie tak jak w kwietniu 20'

Zresztą dokładnie tak jak w kwietniu 20'