Poszukuję INSTRUKCJI do Lady Nivy.
Moderator: Albert_N
-
- jestem tu nowy...
Poszukuję INSTRUKCJI do Lady Nivy.
Witam wszystkich forumowiczów. Czy ktoś może mi podać namiary na Instrukcję obsługi do Lady Nivy? Z góry dziękuję za odpowiedź.
Pozdrawiam
Pozdrawiam
- Krzysiek-74
- Kontaktowanie:
Re: Poszukuję INSTRUKCJI do Lady Nivy.
A niech kolega, trochę forum przewertujepawel_zouner@o2.pl pisze:Witam wszystkich forumowiczów. Czy ktoś może mi podać namiary na Instrukcję obsługi do Lady Nivy? Z góry dziękuję za odpowiedź.
Pozdrawiam

-
- jestem tu nowy...
jakoś tak tylko serwisówke znalazlem a instrukcji obsługi już niekoniecznie:(
Ściągnij sobie ode mnie: http://rapidshare.com/files/213308051/N ... 22_ugi.pdf.
Przy rozpakowywaniu woła o KOD.

- Krzysiek-74
- Kontaktowanie:
Pewnie będziesz musiał wysłać SMS-a, do Snuffer-a, w cenie 0,5, lub 0,75, przeliczenioworichi2 pisze:Przy rozpakowywaniu woła o KOD.![]()
![]()
![]()
![]()

KOD? W życiu! Sam przed chwilą ściągnąłem to z własnego Rapida żeby sprawdzić. Przecież to normalny PDF, nawet nie jest spakowany.
Przepraszam, rzeczywiście ściągałem dwa różne pliki i ten jest w pdf, natomiast ten drugi jest spakowany i woła o KOD (VAZ-21213_-_21214_NIVA part.1) ma 92,5 MB).
A jakby kto chciał to może sie przyda podręcznik naprawczy do 1,7 (po angielsku): http://rapidshare.com/files/213795542/N ... manual.rar