Poszukuje skrzynki wlotu powietrza ( nr. 10 na rysunku) ponieważ tego cuda nie posiadam i zalewa mi silnik jak pada deszcz. Pytałem się w sklepie i na złomowisku i nie mają tego. Czy nie wie ktoś gdzie to można wo gule dostać

Moderator: Albert_N
kurcze , marek ty jak coś powiesz to tylko boki zrywaćMarek D. pisze:Ech... jeden ładę skórą obszywa, drugi kartonem dziury sztukuje...
jak w ruskiej katiuszy ... zasieg mniejszy jak rozrzut![]()
stopkę mam mieć więc z dobroci serca skrzynka jest za free
Jak mu cześci do NIVY próbujesz przemycićMarek D. pisze:Widzisz, a smętny pan z Regionalnej Izby Obrachunkowej jakoś mojego sposobu opisywania faktur nie trawi
Bo na naszym forum, trzeba być czujnym i czytać wszystkie nowościgornek pisze:ok, a o co z ta stopka chodzi bo ja jakoś za zbytnio nie rozumiem
Ech, a co tu rozumiećgornek pisze:ok, a o co z ta stopka chodzi bo ja jakoś za zbytnio nie rozumiem
tak szpecić niewiaste?wystarczy dać polonezowski plastik wlotu powietrza z maski ,nie bedzie tak szpecić i sprawa też bedzie rozwiązana;]galeziat pisze:Kratkę na masce należy zasłonić tekturką i sprawa się rozwiąże.
Krzysiek - Ty o tym?Krzysiek-74 pisze:Bo na naszym forum, trzeba być czujnym i czytać wszystkie nowościgornek pisze:ok, a o co z ta stopka chodzi bo ja jakoś za zbytnio nie rozumiem![]()
. Reguła jest taka, że ty o skrzynce, ktoś też, potem dyskusja sie toczyć zaczyna wokół np.-dętki a twoja skrzynka pojawia się przy okazji klaksonu lub zawiasu tylnej klapy, w innym wątku
![]()
![]()
Dzięki czytaniu wszystkich postów, poznajesz nivę szybciej niż chciałbyś![]()
niva pisze:tak szpecić niewiaste?wystarczy dać polonezowski plastik wlotu powietrza z maski ,nie bedzie tak szpecić i sprawa też bedzie rozwiązana;]galeziat pisze:Kratkę na masce należy zasłonić tekturką i sprawa się rozwiąże.
To się nazywa - kisić się we własnym sosieSniper pisze: ... i jeśli je zakryjesz całkowicie to udusisz sie latem we własnym smrodzie bo mniemam iż kabrioletu nie masz![]()
Ja zapodałem, łapacza świeżego "wozducha", z Poloneza właśnieKrzysiek-74 pisze:To się nazywa - kisić się we własnym sosieSniper pisze: ... i jeśli je zakryjesz całkowicie to udusisz sie latem we własnym smrodzie bo mniemam iż kabrioletu nie masz![]()
![]()
![]()
NIEPRAWDA! NIEPRAWDA!Krzysiek-74 pisze:To się nazywa - kisić się we własnym sosieSniper pisze: ... i jeśli je zakryjesz całkowicie to udusisz sie latem we własnym smrodzie bo mniemam iż kabrioletu nie masz![]()
![]()
![]()
jak mialem nive,to nie mialem tekturki i nie mialem problemu...galeziat pisze:Kratkę na masce należy zasłonić tekturką i sprawa się rozwiąże.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość