KTO POWIEDZIAŁ ŻE "POLEM" W POLE NIE MOŻNA POJECHAĆ
Moderator: Albert_N
- karwa mały Afganistan chcesz tu urządzićsadekNIVA pisze:878 odcinek pierwszej miłości
Się okaże, że jak kręcili film, to sadek wsiadał do nivy i w kadr go złapało2Kółka pisze:E tam, jak defektery i inne pipy mogą w gniotach statystować, grać przepraszam, to czemu nie niva![]()
Tylko się autorowi tematu dziwie, że na nas przerzuca konieczność wrzucenia na forum filmiku z tym, bo skąd to niby wziąć?
Nawet program TV odpaliłem, ale się pogubiłem między osiemsetktórymś odcinkiem w wersji dla niesłyszących a trzystaktórymś powtórek czy odwrotnie![]()
![]()
@sadekNIVA: dawaj tego filma do tematu filmowego to obaczym i ocenim
sadekNIVA pisze:Dzisiaj w takiej trochę innej sprawie niż zawszeNa Polsacie emitowany był w dniu dzisiejszym 878 odcinek pierwszej miłości i wystąpiła tam moja Łada ... tak wiem siara ale to autko trzeba pokazywać całemu Światu bez ograniczeń - myślę że może ktoś z Was szanowni forumowicze będzie mógł ten filmik załatwić - skąd nie wiem i wrzucić go na forum dzięki
Panowie jest tu ktoś na forum coby zdiagnozował przypadek? Toż to pod dom bez klamek się kwalifikuje, taka miłośćsadekNIVA pisze:Swoje ukochane auto nawet jeśli byłaby to Moda na Sukces odcinek 45675335.
Heh skąd to znamSvenson pisze:ja nie mam nic przeciwko , tylko ze nie slyszeliscie mojej Julii jak ogladajac ten seeeeeeeeeeeeeeeerial zobaczyła NIVE .![]()
![]()
no jest to juz narzeczona i lubi moja " pokrake " choc mowi na nia traktorekSniper pisze:Heh skąd to znamSvenson pisze:ja nie mam nic przeciwko , tylko ze nie slyszeliscie mojej Julii jak ogladajac ten seeeeeeeeeeeeeeeerial zobaczyła NIVE .![]()
![]()
![]()
Ale swoją drogą ciekawa rzecz i jak to jest że wszystkie eks panienki itp. zapamiętują nazwę nivy i wiedza jak wyglądała... pamiętają i potrafią rozpoznać i odróżnić nive od innych jeepów/samochodów przez długie lata czy wręcz do końca życia??![]()
![]()
Znając średnią znajomość i rozpoznawanie przez kobiety marek samochodów w ogóle (które jest nikłe!) to ta sytuacja jest dla mnie wręcz zaskakująca, zadziwiająca i szokująca tejNiech mi ktoś wytłumaczy dlaczego tak się dzieje i to akurat w przypadku nivy a nie innych złomów
??
![]()
po tym prawie posmarkałem sie ze smiechubartekbp01 pisze:hej jak to dlaczego?!?
to proste-jako że kobiety dbają o siebie (paznokcie skóra włosy itp. itd.) , to nietrudno im się dziwić że do końca życia nie zapomną nazwy czegoś co połamało im paznokcie od pchania na popych , ujędrniło skórę od kąpieli błotnych , i zniszczyło włosy od wiatru i mrozu podczas oczekiwania na pomoc , gdzieś w środku niczego , jak niva padła![]()
![]()
Dokładnie o to mi chodziSvenson pisze:no jest to juz narzeczona i LUBI moja " pokrake " choc mowi na nia traktorek...
Nasz Młody też tak masebaska pisze:Coś w tym jest. Nawet moja mała, w wieku 2 lat chce tylko Nivą. Płaskie ma w generalnie w nosie.
pzdr
\Sebi
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość