Moderator: Albert_N
no wiesz ładna moze i jest ale na fotce .Jak zapodam dokłądniejsze foty to zmienisz zdaniesuinam pisze:Ładna zielona Niviasta, zupełnie jak moja.
no towarzystwo to nawet niezłe ma trzeba przyznac a najlepszym jest to ze ma młodsza siostra (żółta)gawron pisze:ładna nie ładna, ale w jakim towarzystwie stoi
Maxers - Mroczny ma racjęMroczny pisze:no staaarrryyyy
kursu bhp to raczej nie masz
no wiem ze macie racje ale aktualnie to niewistka leży sobie na boczku jak niemowleKrzysiek-74 pisze:Maxers - Mroczny ma racjęMroczny pisze:no staaarrryyyy
kursu bhp to raczej nie maszJeśli nie chcesz zostać kaleką, to lepiej zorganizuj sobie warsztat pracy
![]()
.
Te pustaki jakieś, cegły, deski i drągi. Przez takie wydumki, kilka osób straciło "członki"
![]()
i życie
![]()
A tak pozatym - bezpiecznego i owocnego motania
Bez przesadymaxers pisze:no wiem ze macie racje ale aktualnie to niewistka leży sobie na boczku jak niemowleKrzysiek-74 pisze:Maxers - Mroczny ma racjęMroczny pisze:no staaarrryyyy
kursu bhp to raczej nie maszJeśli nie chcesz zostać kaleką, to lepiej zorganizuj sobie warsztat pracy
![]()
.
Te pustaki jakieś, cegły, deski i drągi. Przez takie wydumki, kilka osób straciło "członki"
![]()
i życie
![]()
A tak pozatym - bezpiecznego i owocnego motania
dorobiłem sobie specjalne kołyski aby mozna było auta kłasc na bok i miec wiekszy dostep
Sprawdzone empirycznieMarek D. pisze: ryzykowne to jest wpaść na wiejską patupaję w ramonezce i z kitką![]()
Sniper - Ja Ci mówię - Ty poznaniak jesteś, pracowitość i zamiłowanie do porządku z mlekiem matki ssałeś, genetycznie nie jesteś przystosowany żeby wschodnie klimaty ogarnąćSniper pisze:![]()
![]()
yhy a konkretnie to dodge charger Rok produkcji: 1971 Pojemność ccm: 7,2 Moc (KM): 600woytecdee pisze:Czyżby to jakiś amerykański krążownik??
Być może masz racje...Marek D. pisze:Sniper - Ja Ci mówię - Ty poznaniak jesteś, pracowitość i zamiłowanie do porządku z mlekiem matki ssałeś, genetycznie nie jesteś przystosowany żeby wschodnie klimaty ogarnąćSniper pisze:![]()
![]()
![]()
Ale Sniperowi zebrało sie na filozofowanieSniper pisze:Być może masz racje...Marek D. pisze:Sniper - Ja Ci mówię - Ty poznaniak jesteś, pracowitość i zamiłowanie do porządku z mlekiem matki ssałeś, genetycznie nie jesteś przystosowany żeby wschodnie klimaty ogarnąćSniper pisze:![]()
![]()
![]()
Jeżeli masz rację apropos genetycznych zmian i przystosowań wiekowych nas różniących to wyraźnie widzę je na przykładzie tych zdjęć powyżej![]()
...i mogę jeszcze dodać iż niezależnie skąd jesteśmy to po równo uczą nas mądrość naszych osobistych, regionalnych przodków, jak i ich głupota.![]()
![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość