WLI-10

wszystko o niwce

Moderator: Albert_N

Awatar użytkownika
scibor1

WLI-10

Post autor: scibor1 » pt cze 12, 2009 10:02 am

Witam. Mam pytanie o opony WLI-10. Jezdzil ktos na tym? Jak to sie spisuje - nie pytam o teren tylko o zastosowanie "cywilne", na asfalcie. No i gdzie to ewentualnie kupic?
Po prostu rozmyslam nad drugim kompletem opon "cywilnych", a ze pod maska jest juz felga z nowa WLI-10 to musialbym dokupic jeszcze 3 sztuki felg+opona(+detka).
nie po to kupilem sobie terenowe auto, zeby w teren jezdzic;)

bobo1308

Re: WLI-10

Post autor: bobo1308 » wt cze 16, 2009 4:34 pm

ja mam u siebie, tzn na takich kupiłem nivkę. Jeżdzi się tak sobie. Na deszczu porażka ale moje to są chyba od nowości łady :D. Przymierzam się do nowych i ciągle mam jakieś wydatki. aha są w miarę ciche. jeżdziłem w nich pośniegu i lodzie i poza tym że raz na lodzie obróciło mie o 180 stopni to dawały radę, tylko trzeba pamiętać na czym się jeżdzi i nie szarżować. Ale możliwe że nowe mogą być ok, bo moje już zmurszałe i twarde. a co do gdzie kupić to kiedyś były na allegro. no i wpisz symbol w google to też jest kilka adresów.
pozdrawiam

Awatar użytkownika
galeziat

Kontaktowanie:

Re: WLI-10

Post autor: galeziat » śr cze 17, 2009 2:17 pm

O rany! Jest tyle innych dobrych opon! Nie pchaj się w to bagno - ja miałem na starej nivce - porażka. Odradzam :)3
Łajka i Łada są nie do zdarcia
http://www.sosnowymlodnik.webpark.pl

ODPOWIEDZ

Wróć do „Łada Niva”