Pozdroofki
IdeL
Moderator: Albert_N
Możesz rozwinąć ?Bart03 pisze:moja niwa od nowisci jezdzila na syntetyku, dopiero po 130 tys przeszla na mineral z racji zuzycia silnika![]()
Ocena klasy oleju na podstawie barwy to trochę ryzykowneIdeL pisze: Wydaje mi się, że mam syntetyk bo olej nie ciemnieje. Chciałem dolać ździebełko i nie wiem jakiego Castrola dokupić.
To znaczy jaki, bo np. są też takie syntetyki:Bart03 pisze: a syntetyk bedzie praktycznie taki jaki byl przed wlaniem do silnika
tzw. siki marsjaninaBart03 pisze:ja mialem kiedys syntetyk koloru zielonego
bzdura łokrutna..Marek D. pisze:powiedział tak: olej moze być chu...owy aby czysty
Nie tak do końcaTomaszRT pisze:bzdura łokrutna..Marek D. pisze:powiedział tak: olej moze być chu...owy aby czysty
Zgadza się, co absolutnie nie zmienia faktu że stwierdzenie tego mechanika jest bzdurą...Marek D. pisze:Nie tak do końcaTomaszRT pisze:bzdura łokrutna..Marek D. pisze:powiedział tak: olej moze być chu...owy aby czysty![]()
Dla jednostek napędowych, które już 20 lat temu były archaizmem dzisiejszy, nawet najtańszy minerał spełni wymagania jakościowe. I to z dużą górką.
TomaszRT pisze:tzw. siki marsjaninaBart03 pisze:ja mialem kiedys syntetyk koloru zielonego
Motul to był ?
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość