(tym bardziej ze mam pognita ta podłuznice) wiec moze macie jakies pomysły ,sugestie,bowiem bede musiał cos z tym zrobic
za odp z góry thix
Moderator: Albert_N
To "wyspawaj" porządnie tą podłużnicemaxers pisze:Witam mam mały problemik ,a mianowicie zastanawiam sie jak wzmocnic go (tzn nie chodzi mi o sam hak tylko jego mocowanie do całej budy ) jak widze te oryginalne mocowania to za głowe sie łape (daje mi do myslenia) przeciez jak zaczne z niego korzstac to on sie odewie![]()
(tym bardziej ze mam pognita ta podłuznice) wiec moze macie jakies pomysły ,sugestie,bowiem bede musiał cos z tym zrobic
za odp z góry thix
nie no hak holowniczy jest pozadna kostrukcja i raczej ciezko byloby go uszkodzic (dosc ciezkawy) bardziej własnie zrarzam sie jego mocowaniem do podłuznicy)poborcapodatkowy pisze:Ale Ciebie chodzi o hak holowniczy czy o te fabryczne uszka?
no własnie tego sie obawiambartekbp01 pisze:u mnie kolega wyciągarką zweryfikował stan blacharki i mocowań orginalnych "uszek"
efekt?? brak zderzaka i wyrwane uszko z podłużnicy oraz lekko wyciągnięty pas przedni
To zostaje tylko porządnie obspawać podłużnicemaxers pisze:nie no hak holowniczy jest pozadna kostrukcja i raczej ciezko byloby go uszkodzic (dosc ciezkawy) bardziej własnie zrarzam sie jego mocowaniem do podłuznicy)poborcapodatkowy pisze:Ale Ciebie chodzi o hak holowniczy czy o te fabryczne uszka?
Marek sadzisz ze za liche i oberwie sieMarek D. pisze:![]()
jeszce podłogę badażnika z blachy piątki i ciągłym spawem ją - wyjdzie japoński Yamato.
![]()
Tam lichemaxers pisze:Marek sadzisz ze za liche i oberwie sieMarek D. pisze:![]()
jeszce podłogę badażnika z blachy piątki i ciągłym spawem ją - wyjdzie japoński Yamato.
![]()
![]()
zara ide jeszcze troche blachy wtopic
eheSniper pisze:@maxers a Ty masz na nią ważne badanie techniczne?
ale nie kumam o co kamanBart03 pisze:wiec trzeba to bedzie zglosic odpowiednim sluzbom
e, niemaxers pisze:ale nie kumam o co kamanBart03 pisze:wiec trzeba to bedzie zglosic odpowiednim sluzbom![]()
czy macie na mysli wieksza poj silnika czy cos innego
chcesz mieć Nive w wersji long??maxers pisze: zrobie jeszcze doswiadczenie na rozciaganie (dwoma ciagnikami)
osobiscie wg mnie 3 drzwiówka ładniej sie prezentuje od 5cio (bo to takie prawie jak fiacior kombi)bartekbp01 pisze:chcesz mieć Nive w wersji long??maxers pisze: zrobie jeszcze doswiadczenie na rozciaganie (dwoma ciagnikami)
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość