Cudowny zapach...benzynki!
Moderator: Albert_N
Cudowny zapach...benzynki!
A jeszcze jeden temacik Szanownemu forum chciałem podrzucić!
Gratis zapach benzynki w kabinie. Jak walczyć z tym problemem?
Poza gruntownym sprawdzeniem wszelakich złączy i przewodów nic mi do główki nie podchodzi a zapaszek sie ostał!
Jakieś pomysły?
pzdr
Babuj
Poza gruntownym sprawdzeniem wszelakich złączy i przewodów nic mi do główki nie podchodzi a zapaszek sie ostał!
Jakieś pomysły?
pzdr
Babuj
Ni-va 1,7i zagazowana - fajowa całkiem
Re: Cudowny zapach...benzynki!
Lej perfumy, tez przepali a ładniej bedzie pachnieć.
A może to zapas, albo mata wygłuszająca sie nasączyła. O ile to nie jest standardowo wężyk przy zbiorniku..
A może to zapas, albo mata wygłuszająca sie nasączyła. O ile to nie jest standardowo wężyk przy zbiorniku..
Też miałem takie aromaty , zacząłem szukac i nic . Grucha ta pod boczkiem cała , wszystko szczelne .
Okazało sie , że to wina tych małych krućcy po bokach zbiornika . Lutowanie i po zapachu
Okazało sie , że to wina tych małych krućcy po bokach zbiornika . Lutowanie i po zapachu

- bartekbp01
-
jezdzić na gazie bez benzynkibabuj pisze:A jeszcze jeden temacik Szanownemu forum chciałem podrzucić!
Jakieś pomysły?
pzdr
Babuj

JEST WOJNA-SĄ STRATY była NIVdzięcznica 1.6 91r==>Granda Viertara 2,0HDi
CHREATIW TECHNOLOŻI
CHREATIW TECHNOLOŻI

ten typ tak ma 

UAZ 452D, 469B, mocno motany wrangler - do zabawy, GrVitara '07 , XC60 II - na co dzień
Za mną benzyną smierdzi tylko przy pełnym baku i przy intensywnych zakrętach w prawo. Doszły mnie plotki że dzura w korku może być bezpośrednią przyczyną..
Podobno nawet może chlapać innym pod kołaIvul pisze:Za mną benzyną smierdzi tylko przy pełnym baku i przy intensywnych zakrętach w prawo. Doszły mnie plotki że dzura w korku może być bezpośrednią przyczyną..

Svenson pisze:Podobno nawet może chlapać innym pod kołaIvul pisze:Za mną benzyną smierdzi tylko przy pełnym baku i przy intensywnych zakrętach w prawo. Doszły mnie plotki że dzura w korku może być bezpośrednią przyczyną..
Pewnie pod te w których strzelają przeguby

- Marek D.
-
baju - stawiam na przewody odpowietrzników zbiornika - te cienkie, przezroczyste. To curesto jest chyba samoutwardzalne. Z czasem robi się twarde, kruche, lubi się przetrzeć lub pęknąć. Zwal kanapę i blachę nad zbiornikiem.
przewody igielitowe zawsze twardnieja w kontakcie z oparami benzyny - ja wymienilem na nowe i tez smierdzialo
UAZ 452D, 469B, mocno motany wrangler - do zabawy, GrVitara '07 , XC60 II - na co dzień
- Sniper
- Kontaktowanie:
Klapę nachodzącą z góry na bak położyć na szczelny silikon i śmierdzieć nie będzie...
Ręce precz od GENERAŁA!...