Moderator: Albert_N
Już Ci mówię, otóż wisi ona na lewo od biurka w kanciapie lakierników w Toliatti.IdeL pisze: Gdzie u diaska w ładziance znajduje się tabliczka z kodem koloru![]()
No to mnie kuźwa pocieszaszsilverstone pisze:Już Ci mówię, otóż wisi ona na lewo od biurka w kanciapie lakierników w Toliatti.IdeL pisze: Gdzie u diaska w ładziance znajduje się tabliczka z kodem koloru![]()
Ma format A-4, są na niej kolorowe prostokąciki i opisy:
[]- sinyj-ponidielnik
[]- krasnyj-wtornik
[]- biełyj-.....
itd...
![]()
![]()
Za delikatny jestem na takie wrażeniasilverstone pisze:Opitol emulsją śnieżki![]()
![]()
CZADIdeL pisze:Za delikatny jestem na takie wrażeniasilverstone pisze:Opitol emulsją śnieżki![]()
![]()
![]()
![]()
Dzisiaj żonka pojechała z klapką do mieszalni - pyknę wyprawki areografem. Podkład mam położony już od dwóch tygodni.
Pomalowałeś 4-runnerke na jedyny słuszny kolor??Dragunov pisze:białego jest zylion odcieni.. maluj na khaki
Tej a napisz jeszcze który to lakiernik, abym przypadkiem nigdy do niego nie wpadłIdeL pisze: A do tego ten biały to jakiś taki, że ostatnim razem gościu pół dnia męczył się z dobieraniem pigmentów a i tak biel wyszła nie do końca
Może nie z perspektywy nivki, ale innego rdzewiejącego - fopel kadet (do kjs więc też ciorany). Oklejanie ma swoje plusy - czasem pół auta potrafi się trzymać na folii (pół zderzaka po spotkaniu z psem trzymało się tak, że prawie widać nie było), ale tak jak ktoś z bliższa popatrzy to zwykle ujowo wygląda. Poza tym to półśrodek i doskonałe środowisku dla rozwoju rudej.thepandzik pisze:ja bym zaszalał i pomalował na inny kolor
a powiecie mi czy bardziej by się opłacało oklejać całą nive czy lakierować![]()
a może kupić samemu farbę i mazać pędzlem![]()
Ja swój malowałem sprayem, tylko ze to są czarna łaty na zielonym lakierzethepandzik pisze:ja bym zaszalał i pomalował na inny kolor
a powiecie mi czy bardziej by się opłacało oklejać całą nive czy lakierować![]()
a może kupić samemu farbę i mazać pędzlem![]()
tanio jak za zwykłą plujkę ( nie wspomne o dodatkowych bajerachffrt pisze: ...auto zostało malnięte "profesjonalnym" zestawem lakierniczym (takim jak ten: http://allegro.pl/zestaw-lakierniczy-5e ... 93424.html) ...
Tanio - ale wystarczy do malowania raz na ruski rok, a i ropownica była do niczego.Svenson pisze:tanio jak za zwykłą plujkę ( nie wspomne o dodatkowych bajerachffrt pisze: ...auto zostało malnięte "profesjonalnym" zestawem lakierniczym (takim jak ten: http://allegro.pl/zestaw-lakierniczy-5e ... 93424.html) ...)
Napisałem, że używałem (i dalej go używam) małego(zbiornik 34l) chinola co jak w promocji poszukasz w casto albo leroyu to za 200 kupisz - a uwierz mi warto mieć w garażu takie ustrojstwo.thepandzik pisze:to tak wy wszystko macie a kompresor
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość