Związku z tym pytanie do posiadaczy takowej, jak w waszych niwiastach jest rozwiązana kwestia tłumików.
Od jakiego auta i tp. zastąpić oryginalny nivy.
ps. dodam, że chciałbym.....żeby było w miarę cicho

tłumik od cienkiego się nie sprawdził
Moderator: Albert_N
Chcesz, żeby od kolegi dowodzik pożyczyli?Svenson pisze:musisz zrobić wyprowadzenie pod progiem ( prawa strona oczywiście )
reszta to wolna amerykanka
jeden znajomy co dziwką jeździ na ryby ma oryginalną butle pod bagażnikiem i tak ma właśnie wydechpoborcapodatkowy pisze:Chcesz, żeby od kolegi dowodzik pożyczyli?Svenson pisze:musisz zrobić wyprowadzenie pod progiem ( prawa strona oczywiście )
reszta to wolna amerykanka
Tak wychodzi na prawo , ale przed kolankiem są dwie puchy .poborcapodatkowy pisze:Coś mi się kołacze po bani, że wydech ma mieć tłumik, spełniaćnormy hałasu i nie wychodzić na prawoAlbo pomyliłem
W prawo nie wolno a po za tym to jak stryjenka uważa byle nie wolny , przelotowy z 125p styknie na hałasSvenson pisze:Tak wychodzi na prawo , ale przed kolankiem są dwie puchy .poborcapodatkowy pisze:Coś mi się kołacze po bani, że wydech ma mieć tłumik, spełniaćnormy hałasu i nie wychodzić na prawoAlbo pomyliłem
nie wolny wygar ....
aha i prześwit jak w płaskim
Czerwona z pięcioramienną gwiazdąSvenson pisze:to moze w lewo nie pamietam
całosc jakas lewa była
hehe, sosnowiecki humor...Svenson pisze:widać jakaś kicha bo zasłonił nawet na avatarze![]()
![]()
scibor1 pisze:hehe, sosnowiecki humor...Svenson pisze:widać jakaś kicha bo zasłonił nawet na avatarze![]()
![]()
też chętnie bym przełożył gaz pod podłogę i mam pytanko: czy wystarczy tak podwiesić butlę czy trzeba wyspawać specjalną gondolę jak kolega z foumPIOTRek NIVA pisze:znalezione na forum: http://www.vanmeenen.com/LPG-autogas-Vl ... va_lpg.htm
POZDRO
są zbiorniki triploidalneczycoś - jakieś 250 mm grubości co się pod bagażnikiem mieściwojo02 pisze:też chętnie bym przełożył gaz pod podłogę i mam pytanko: czy wystarczy tak podwiesić butlę czy trzeba wyspawać specjalną gondolę jak kolega z foumPIOTRek NIVA pisze:znalezione na forum: http://www.vanmeenen.com/LPG-autogas-Vl ... va_lpg.htm
POZDRO?
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość