i jak tam sprawy z policją po kilku latach testów?
nie było przygód?
sam się zastanawiam teraz nad dziennymi by obniżyć zużycie prądu podczas jazdy. Mój przypadek wyglada nieco inaczej.
Kupilem tanie dzienne ledy które świecą tak mizernie że nawet nie chce mi się ich zakładać.
Zastanawiam się nad tym co ty masz (autor wątku) czy by takowych nie kupić (bądź coś innego pasującego) i nie podmienić z oryginałem w Patrolu
http://sklep.wesem.pl/3/6626/Elementy_o ... ypu_Ikarus
nie wiem tylko czy będą pasowaly czy trzeba coś motać.
Alternatywą jest uzbrojenie w ledy moich halogenów wesema w których jest żarówka postojowa.
Jednak rodzi się pytanie. Jak to świeci? Bo założyłem ostatnio fajne ledy na tył i świecą sporo gorzej od fabrycznej żarówki.
Nie chcę tego błędu popełnić z przodu bo to jest ważniejsze. Bo jak mają być używane jako dzienne to niech świecą super mega mocą

Lecz lepszych niż te nie widzę:

Diód mają sporo ale światło chyba słabo pada w rozbłyśnik. Są jeszcze takie z podwójnymi na bokach ale cz to wystarczy?
Może faktycznie lepszym rozwiązaniem będzie używanie fabrycznych świateł postojowych jako dzienne (nie mają tak gładkiego szkła i lepiej rozprasza) a te w halogenach zrobic zwyklymi postojowymi? Lecz ten zabieg już jest bardziej podejrzany.
Jak te ledy świecą? Są jakieś mocniejsze?