Wczoraj rozmawiając o jakimś poślubnym wyjeździe całkowicie spontanicznie podjeliśmy decyzje

Jedziemy naszą Nivą dookoła polski zachaczając może o Wilno i Sztokholm , wyjazd dziś

Moderator: Albert_N
i do mła na zaczepnego literka nie wpadliścieSvenson pisze:3:00 Łosice - koło Białegostoku ... odpoczynek
w związku z wizytą u Tomaszpi po ustaleniu z Julią pojechaliśmy przez Kielce -> Lublin i do góry![]()
z uwagi na jednak ograniczający nas czas Bieszczady zostają na kolejne wolne![]()
Kocham Bieszczady i pewnie jak byśmy od nich zaczeli to na Bieszczadach by się skończyło
do Wysokiego M. mamy jeszcze 150 kilometrówMarek D. pisze: i do mła na zaczepnego literka nie wpadliście![]()
foch i [cenzura]
U mnie na wsi trzeci dzień poprawin do niedzieli pewnie zejdzieSvenson pisze:do Wysokiego M. mamy jeszcze 150 kilometrówMarek D. pisze: i do mła na zaczepnego literka nie wpadliście![]()
foch i [cenzura]![]()
Julia prosiła mnie aby się przespać![]()
teraz obmyjemy ryłka, kawka , śniadanko i powoli bedziemy jechać w twoją strone
DziękujemyAlpigo pisze:Julia , Paweł , wszystkiego najlepszegoi szerokiej drogi
bawcie się dobrze i wracajcie szczęśliwie
Na 100% zajedziemy - hańbą by było nie odwiedzić Cie MarkuMarek D. pisze: U mnie na wsi trzeci dzień poprawin do niedzieli pewnie zejdzie![]()
- gorzały i zagrychy jak u ruskich rakiet... spanie w wojskowych namiotach albo pod jabłonką ...
- dzwoń
Gorące podziekowania Marku za gościne i poświęcony nam czasMarek D. pisze:został wczoraj przeczołgany "laitową trasą widokową", nakarmiony a łada pospawana - pospał i pojechał dalej
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości