Ostatnio udało mi się zrobić coś takiego:
To kawałek przedniej prawej półosi. Pierwszy raz wracałem do domu tylnonapędową Nivą

Moderator: Albert_N
to tez mozliwe.kb-autostyle pisze:tomek rozumie, ale zobacz jak ona się ukręciła, na jakiej szerokości frezów jest uszkodzona. Wysunęła się z przegubu ?
Tak i to wielokrotnie. Dyfer zresztą też. Wielkich cudów nie potrzeba do tego, czasami wystarczy za ciężka noga.escorciarz pisze:Co o tym sądzicie, czy komuś z Was też udało się ukręcić półoś?
To frez, który znajduje się w przednim dyfrze, nie w przegubie.kb-autostyle pisze:tomek rozumie, ale zobacz jak ona się ukręciła, na jakiej szerokości frezów jest uszkodzona. Wysunęła się z przegubu ?
Dla mnie to cudJareksc pisze:Tak i to wielokrotnie. Dyfer zresztą też. Wielkich cudów nie potrzeba do tego, czasami wystarczy za ciężka noga.
To frez, który znajduje się w przednim dyfrze, nie w przegubie.escorciarz pisze:kb-autostyle pisze:tomek rozumie, ale zobacz jak ona się ukręciła, na jakiej szerokości frezów jest uszkodzona. Wysunęła się z przegubu ?
wychudząc naprzeciw potrzebom rynku i wymaganiom offroadowców rosyjskich, val-racing opracował, i wprowadził w seryjną produkcję wzmocnione półosie odciążające tylny most.tomek pisze:Ukręcisz, ukręcisz...
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość