Szukam leśników w Nivach
Moderator: Albert_N
- seba4x4
-
- Kontaktowanie:
Szukam leśników w Nivach
Poszukuję leśników użytkujących w pracy wspomniane auto. Potrzebowałbym kilka zdjęć oraz opis użytkowania, spostrzeżenia itp. Potrzebne jest mi to do artykułu w Lesie Polskim. Więcej info na seba4x4@o2.pl Z góry dzięki.
-
Re: Szukam leśników w Nivach
Ciężko będzie bo już powoli era łady się kończy,... Znam leśnika który np. pomyka VW GOLF SYNCHRO, i daje rade... Kolejny znajomek ma tartak i praktycznie przez 7 lat targa NIVĄ z lawetą setki metrów drewna... i nadal NIVA żyje,... twarde skubaństwo jak na takie tyranie jak czasami widzę. Życzę powodzenia. A pytałeś w nadleśnictwach w koło komina czym pomykają? 

PATROL Y61 V8 LONG TURYSTYK
- seba4x4
-
- Kontaktowanie:
Oczywiście, szukam kolejnych aut do artykułów
Nie ukrywam, że mowa o przyszłym roku, na ten rok już mam materiały.

- Marek D.
-
poszukaj kontaktu z chłopakami z narwiańskiego parku narodowego - mieli nivę później hiluksa; na awaryjność nivy klęli, ale hiluksem w ogóle nie jeżdżą - znaczy jeżdzą ale tylko po szutrówkach gdzie lokersi golfami pomykają.seba4x4 pisze:Oczywiście, szukam kolejnych aut do artykułówNie ukrywam, że mowa o przyszłym roku, na ten rok już mam materiały.
Leśnictwo Wyliny, Nadleśnictwo Rudka - gość z 10 lat ujeżdżał stare 1,6 - ostatnio marudził, że trzeba zmienić bo rdza za szyby się bierze i wstyd na odprawę zajechać

Ogólnie czas nivy jako służbówki minął i se ne wrati - mało reprezentacyjna

Cześć
ostatnio (sierpień) widziałem Nivkę zaparkowaną w leśniczówce na wejściu do Doliny Strążyńskiej w Zakopanym. Jeździło tam kilka Nivek ze znaczkiem TPN.
pozdrawiam
Gasti
ostatnio (sierpień) widziałem Nivkę zaparkowaną w leśniczówce na wejściu do Doliny Strążyńskiej w Zakopanym. Jeździło tam kilka Nivek ze znaczkiem TPN.
pozdrawiam
Gasti
był UAZ 31512/1985r prawie oryginał
jest GAZ 69M/1969r prawie oryginał
jest GAZ 69M/1969r prawie oryginał
przynajmniej jedna jeździ w Ojcowie i to widuję ją już od kilku lat
niva '03
nighthawk '91
nighthawk '91
seba4x4,coś wrzucić na Twoją pocztę a nie tłuc się tu po forum?
Hej , kolego jestem leśniczym i śmigam piąty rok Nieviastą po lesie RDLP Białystok, jeśli masz jakieś pytania wal śmiało , odpowiem na kazde pytanie jezeli znajde trochę czasu
, pozdrawiam Darz Bór

Dobra,to i o Land cruiserze coś dostaniesz,bo o Toyotach też chciałeś.Tylko złapię wolną chwilę...
Moja Nivka poszła do leśnika w okolice Łodzi 

- escorciarz
- Kontaktowanie:
Za długo nią nie pojeździłeśMocart pisze:Moja Nivka poszła do leśnika w okolice Łodzi

-
Sebastinie. Lesniczy w Swarozynie jezdzi NIVKA. Pozdrawiam. Jak bedziesz potrzebowal namiary to takowe zdobede 

cale zycie z wariatami
bo więce stała niz jeździła ,po zimie by było z nią krucho a miejsca na nivę niemam ,niestety za dużo aut się ma ,czasem z czegoś trzeba zrezygnować ,ale kiedyś nivka będzieescorciarz pisze:Za długo nią nie pojeździłeśMocart pisze:Moja Nivka poszła do leśnika w okolice Łodzi