Gdzie w Krakowie lub okolicy prostują mosty (konkretnie pochwy mostów)

Moderator: Albert_N
i nic sie nie chwaliles, a pytalem wielokrotnie bige i miska, kto byl NivkaATON pisze: ktore niestety oberwaly się pokolei w Rumuni w trakcie Muramareszu, psując mi humor na tej wyprawie.
Witam!ATON pisze:WitamPytanko
![]()
Gdzie w Krakowie lub okolicy prostują mosty (konkretnie pochwy mostów), i czy to ma wogóle sens
![]()
Z tyłu to raczej nic nie powinno ocierać podczas skręcania, chyba że zgubiłeś gdzieś drążek poprzeczny :D . Zobacz raczej z przodu, może twoja była "bita" i nie do końca dobrze zrobiona. Jeśli tak jest, to ślady otarć powinny być wyraźnie widoczne - zarówno na oponie jak i elementach karoserii lub zawieszenia (metal wytarty do połysku). A może masz tylko za duże kapcie???Gorbi pisze:a ja mam zapytanko?
jak ostro skrece to tak dziwnie mi cos z tyłu szoruje tak jakby o nadkole oponą ale to nie mozliwe wiec moze wiecie co sie dzieje seryjnie odgłos jakby plastikiem( bo mam takie nadkola fazerskie wersja niva sport)
Dużo to znaczy ile???Gorbi pisze:nie normalne nic nie ingeruje bo i tak pali duuuuuuuuuzo ale moze masz racje moze te wkłady plastikowe lukne se
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość