no co do zdjęć to szału nie maMasmo pisze:Ciągle lało... nie chciałem by aparat się rozpuściłLR_Olek pisze:łe...tylko trzy zdjecia....

P.S ze środka nie dało się zrobić windowania..

Moderator: Misiek Bielsko
no co do zdjęć to szału nie maMasmo pisze:Ciągle lało... nie chciałem by aparat się rozpuściłLR_Olek pisze:łe...tylko trzy zdjecia....
Zajęte ręcę miałem kręcieniem kierąNUREK MAV pisze:... no co do zdjęć to szału nie ma![]()
P.S ze środka nie dało się zrobić windowania..? jechałeś cabrioletem ...
![]()
![]()
po co komu tyle ale pare by się przydałoMasmo pisze: .
Jakoś ostatnio nie mam ciśnienia na robienie setek zdjęć.
podjazd za malym betonowym zniszczonym mostkiem ?NUREK MAV pisze:po co komu tyle ale pare by się przydałoMasmo pisze: .
Jakoś ostatnio nie mam ciśnienia na robienie setek zdjęć.... ten podjazd o którym mówisz jest kuszący i choćby dla tego
![]()
Chyba ten sam. Na końcu lasku, wielki kamlot w lewej koleinie. Pewnie na MT-ekach dałbym radę ale zimówki nie dawały trakcji.LR_Olek pisze:....
podjazd za malym betonowym zniszczonym mostkiem ?
Tak to tu. O te krzaki z prawej zapiołem windę:NUREK MAV pisze:https://picasaweb.google.com/1053536880 ... 2426814098
mówisz o tym podjeżdzie ... fakt tam jest po prawej stronie taki niewdzięcznykamlot...,
Duster2012 pisze:taraske
e Frambork-Szczutowo -nieustajacy-przejechalem Dasterem 4x4 wpojedynke 11 -04 0012r Jedna kratka ominieta
droga wiejska bagno wpojedynke nie ryzykowalem Ladna trasa- okolice Brodnicy Auto Swiat 4x4x.no i kartuzy.
warszawiak.
Ten Lublin to dla jaj wpleciony zostal, a znak dla wodniakow w krzakach jest.gawer pisze:Misiek coś Ci się trasy po..bały
nie zapomnij zrobic fotek z wawoziku za rzeką omaza przed grzechotkamiTangoKK pisze:Ma ktoś może ochotę na objechanie tej trasy w sobotę lub w niedzielę tj. 12 lub 13-05-2012
w tych dniach może być tłok na trasieliteq pisze:ktoś chętny na objazd tej trasy 14-15.07.2012 ? jak na razie jest Patrol GR 2.8 z liftem na MT i bez wincha^^
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość