Bieszczady rodzinne 4x4 ,Świeta,majówka
Moderator: Misiek Bielsko
Bieszczady rodzinne 4x4 ,Świeta,majówka
Bieszczady -rodzinne 4x4
Ostatnio zmieniony czw lis 26, 2015 1:35 pm przez gr9192, łącznie zmieniany 1 raz.
4x4
Re: Bieszczady rodzinne 4x4 ,Świeta,majówka

nie bedziecie sobie wchodzić w parade i jezdzic po nie swoich trasach

tak z partyzanta coś organizować na czyimś terenie .... do przemyslen.
era Hdi
BYŁ-> Samurai, Y60 ..

BYŁ-> Samurai, Y60 ..
A co boli Cię to?Jeśli wogóle wjedziemy w trasy ,,Natura Park"-to w czym problem?
Ostatnio zmieniony czw lis 26, 2015 1:36 pm przez gr9192, łącznie zmieniany 1 raz.
4x4

jesli jest tak jak piszesz to cofam swoje obawy

poprostu też wiem ze niefajnie jest czasem jak ktoś używa czyiś tras , roadbook;ow itp
w takim razie udanej majówki pozostaje życzyć

era Hdi
BYŁ-> Samurai, Y60 ..

BYŁ-> Samurai, Y60 ..
Wszystko ok.Trasy mam w głowie
Ostatnio zmieniony czw lis 26, 2015 1:36 pm przez gr9192, łącznie zmieniany 1 raz.
4x4
To dużo zdrowia życzę
A jak tam sąsiad

A jak tam sąsiad

W160
PajeroLong SS
PajeroLong SS
Dziękuję
Ostatnio zmieniony czw lis 26, 2015 1:37 pm przez gr9192, łącznie zmieniany 1 raz.
4x4
Dasz radę
Na sylwka się nie udało ale jak będę w Biesach to napewno Cię/Was nawiedzę z całą rodzinką

Na sylwka się nie udało ale jak będę w Biesach to napewno Cię/Was nawiedzę z całą rodzinką

W160
PajeroLong SS
PajeroLong SS
Hubercik szykuj się 23 kwietnia zajeżdżamy do NP
,,, oczywiście jak poskładam ten je...ny most 

GR Y60 2.8 '95, IC , ExtremeTrekker II ...
Możesz przyjechać bez przedniego mostu,mam za domem ze trzy...Ale do tego czasu zdążysz zrobić swój.Pamietaj też żeby wymienić od razu simeringi półosi.
4x4
wszystko już mam ...ale po drodze jeszcze jutro wkładam panharda z tyłu po skróceniu, musiałem polibusze wymienić bo za cholere nie szło tej śruby przy ramie wybić i palnik poszedł w ruch,poza tym koncówki drążka przedniego tylniego bo lotają...a w weekend mam nadzieję skończyć te piasty....prawe koło było robione, a na lewe zakupiłem kpl. łożysk i uszczelniaczy, a uszczelniacze półosi wymieniłem przy okazji robienia zwrotnic....Mam nadzieję że nie będziemy musieli korzystać z Twojego parku maszyn
, ale jak jest świadomość że części na miejscu są to się od razu lepiej jeździ ....ciekawy tylko jestem jak te moje nowe Federale się spiszą na bieszczadzkich duktach 

Też jestem ciekaw tych opon.Ale jak popada obawiam się,że będzie ciężko.Dętki masz założone albo bedlocki?
4x4
nic z tych rzeczy, tak więc z cisnieniem nie poszaleję...
- kosa20
- Kontaktowanie:
Może tym razem znowu uda nam się poszlajać razem, choć parę godzingr9192 pisze:Dziwi mnie ,że jeśli już ktoś pisze to nie Kosa,którego osobiście znam

I koniecznie browar, bo ostatnim razem mi uciekłeś

Hej,pojawiam się i znikam...
Ostatnio zmieniony czw lis 26, 2015 1:38 pm przez gr9192, łącznie zmieniany 1 raz.
4x4
Hubert wiemy wiemy
,,, a tak poza tym chyba wysępię od Ciebie kilka plastików, bo w ostatni dzień moje tylne drzwi spotkały się z drzewem
,,, a i jeszcze raz dzięki za okazane wsparcie 

- kosa20
- Kontaktowanie:
Wiem. Niebawem się zobaczymy i to pewnie kilka razygr9192 pisze:Hej,pojawiam się i znikam...A tak naprawdę problemy zdrowotne...Może jak poprawie hamulce w Unimogu,to przyjadę ,,Bydlakiem" na chwilkę.Ps,wiesz ,ze jest kilka nowych tras?(zrywkowe).Hubert.