Trasa nr 31 Rajd Nieustający (okolice Wołomina)

Imprezy czysto turystyczne

Moderator: Misiek Bielsko

Awatar użytkownika
dziabagos
jestem tu nowy...
jestem tu nowy...

Trasa nr 31 Rajd Nieustający (okolice Wołomina)

Post autor: dziabagos » wt maja 13, 2014 5:52 pm

18.05 planujemy ze znajomym przejechać się na trasę nr 31 koło Wołomina. Jeśli są chętni to zapraszamy o 10 do miejscowości Majdan pod Wołominem. W tym tygodniu zrobiliśmy trasę w sumie chyba każdą marką auta (od Samuraja do Land Cruisera) i dało się bez większych problemów przejechać na oponach AT. Ważne, żeby auto było wyposażone w uchwyty do holowania, bo jest parę zdradzieckich łąk, gdzie można stanąć, a nie bardzo jest się tam do czego zaczepić wyciągarką.
Y60, 93r , 2.8T coś tam porobione

zielu3

Re: Trasa nr 31 Rajd Nieustający (okolice Wołomina)

Post autor: zielu3 » wt maja 13, 2014 6:20 pm

Polecam trasa ładna lajtowa... Ja też byłem tam w niedziele i to prawdopodobnie jechaliśmy w jednej grupie :wink: :wink: :wink:
Vitka +4" + jakś tam mt i jakoś się jeździ

Awatar użytkownika
tyran77

Post autor: tyran77 » ndz sie 17, 2014 9:09 pm

Trasa bardzo przyjemna, udało się nawet raz zakopać :wink: . Po bardzo obfitych opadach może być momentami bardzo trudna dla słabiej przygotowanych aut. Przeraziła mnie tylko potworna ilość śmieci w lasach. Nie rozumiem tego :)3 .Co ci ludzie sobie myślą, że co .......zniknie, ktoś sprzątnie, rozłoży się ? Pojebany ten nasz naród :)3
No Mud No Fun

Marcingalloper

Post autor: Marcingalloper » pt lip 22, 2016 9:25 pm

Podbijam.

Jak tam wygląda ?? , ostatnio posiąpiło i u mnie było mokro ale już też trochę przeschło. Mam drobne parcie na wytarzanie się gdzieś w błocie a nie ma zbyt gdzie :)21 .

ODPOWIEDZ

Wróć do „Turystyczne niekomercyjne”