Magam 2009
Moderator: Kosiarz
Re: Magam 2009
Własnie na tvn turbo w raporcie był Magam. Trochę parady, kawałek prologu, potem wywiad z Gołębiem, kawałem trasy i to wszystko 

Super Patrol Super 
Blue Jimny 1.3

Blue Jimny 1.3

To rozumiem

Napaliłem się na jakąś mega fajną aplikację, ale nic z niej nie rozumiem

To co piszę jest wyłącznie moim PRYWATNYM zdaniem i nie ma związku z niczym poza tym. Jasne?
@GAZFAN
czemu mój faworyt tak słabo stoi
Wydaj mu klapki co mu zostały zabronione po RFC bo jeszcze nie wygra i będzie skifa, że obstawiłem nie ten zespół
W zapasie mam Kufla, bo na niego głosowałem ale jakaś walka by się przydała
Powiedz im żeby napierali
No 
czemu mój faworyt tak słabo stoi

W zapasie mam Kufla, bo na niego głosowałem ale jakaś walka by się przydała

To co piszę jest wyłącznie moim PRYWATNYM zdaniem i nie ma związku z niczym poza tym. Jasne?
To akurat wiemJW4 pisze:Nobody's PerfectBiga pisze:Napaliłem się ....![]()

-
-
- Kontaktowanie:
finder nie generuje wyników. jest prezentacją trasy, przejazdów ale wyniki są z kart sędziowskich.Biga pisze:To rozumiemAle powiązania ŻADNEGO spójnego z finderem znaleźć mój analityczny umysł nie potrafi
![]()
Napaliłem się na jakąś mega fajną aplikację, ale nic z niej nie rozumiem

Stajnia: RR 99 RRC i GAZ 69 

-
-
- Kontaktowanie:
Biga, przekazałem więc zaczną napieraćBiga pisze:@GAZFAN
czemu mój faworyt tak słabo stoiWydaj mu klapki co mu zostały zabronione po RFC bo jeszcze nie wygra i będzie skifa, że obstawiłem nie ten zespół
![]()
W zapasie mam Kufla, bo na niego głosowałem ale jakaś walka by się przydałaPowiedz im żeby napierali
No

-
-
- Kontaktowanie:
Zmiana oznaczenia trasy w trakcie trwania wygenerowała probelmy i nierówne traktowanie zawodników.JW4 pisze:" OS 4 został anulowany " - ktos cos wie co sie stało![]()
![]()
![]()
i stad taka decyzja.

- rudypajero.koszalin
- Kontaktowanie:
Ponoć kilku zawodników złożyło protest że na OS nie było taśm i nie można było trafić. Acz inni trafiali bo większość załóg OS 4 zrobiła.JW4 pisze:" OS 4 został anulowany " - ktos cos wie co sie stało![]()
![]()
![]()

Alkohol spożywany z umiarem, nie szkodzi nawet w dużych ilościach.
byłem widzialem powiem krótko czad
nowe hasło to " clio wywijo "
wszyscy walczą jak tygrysy trupa w sprzecie co niemiara pourywane zwolnice tez sie zdarzają ...
trzymam kciuki za wszystkich a swoje typy zrobiłem na prologu ale ja to się nie znam
...zabieram swoje zabawki i spadam pokukać na ładoge jak ruski satelita pozwoli to posle foty i jakies info ..

nowe hasło to " clio wywijo "
wszyscy walczą jak tygrysy trupa w sprzecie co niemiara pourywane zwolnice tez sie zdarzają ...
trzymam kciuki za wszystkich a swoje typy zrobiłem na prologu ale ja to się nie znam

...zabieram swoje zabawki i spadam pokukać na ładoge jak ruski satelita pozwoli to posle foty i jakies info ..
bałwan bałwanowi wilkiem ..........życie to podróż ,a nie osiaganie celu ...PATOLGIA...
Witam. może jakieś filmiki z oesów ?
pzdr.
pzdr.
Profesjonalne przygotowanie aut do motorsportu i turystyki.
https://www.facebook.com/CYBUL.eu
https://www.facebook.com/CYBUL.eu
NoGAZFAN pisze:...przekazałem więc zaczną napierać

Od 4 rano pada w Miastku. Będzie ciekawiej

Mówię co myślę, robię co mówię, już nie jem co lubię.
"nullo retentus impedimento"
"nullo retentus impedimento"
szczególnie ,że dzisiaj trawersyBalu-Balu pisze:Od 4 rano pada w Miastku. Będzie ciekawiej![]()

troszke moich fotek z 3 dni http://picasaweb.google.com/shefenez/Magam
kobiece piersi są jak kolejka elektryczna .niby przeznaczone dla dzieci ..a bawią sie nimi faceci 

Jak sie nazywaja panowie w starym aucie Luberdy. Ciekaw jestem co pokaza bez (pewnie) jakiegos wiekszego doswiadczenia w kierowaniu nim.
Riiiiintintintin pach, pach !
Łukasz Lechowicz i Artur CichońEXPLORER pisze:Jak sie nazywaja panowie w starym aucie Luberdy. Ciekaw jestem co pokaza bez (pewnie) jakiegos wiekszego doswiadczenia w kierowaniu nim.
Super Patrol Super 
Blue Jimny 1.3

Blue Jimny 1.3

Lechowicz/CichońEXPLORER pisze:Jak sie nazywaja panowie w starym aucie Luberdy. Ciekaw jestem co pokaza bez (pewnie) jakiegos wiekszego doswiadczenia w kierowaniu nim.
ee no ciut nim pojeździli już

to juz ich 3 MagamLaska pisze:Lechowicz/CichońEXPLORER pisze:Jak sie nazywaja panowie w starym aucie Luberdy. Ciekaw jestem co pokaza bez (pewnie) jakiegos wiekszego doswiadczenia w kierowaniu nim.
ee no ciut nim pojeździli juża i nie pierwszy ich Magam

a na PT pokazał co potrafi w ektremie z elektrykiem

Jimny 

pawel_gda pisze:troszke moich fotek z 3 dni http://picasaweb.google.com/shefenez/Magam
taka rada na przyszlosc
jak mozesz to poobracaj zdjecia ktore wrzucasz bo upierdliwie co chwila obracac monitor

biedny inżynier 
"[cenzura] no nie, no po prostu [cenzura] no nie!"

"[cenzura] no nie, no po prostu [cenzura] no nie!"
wypowiedz naszej żelaznej damy z Magam 2009Dużo ćwiczę, żeby być w dobrej formie, a poza tym tajemnica tkwi moich butach. Biegam w korkach piłkarskich, antypoślizgowych i to zdecydowanie pomaga w szybkim poruszaniu się po stromiznach

PS
teraz piloci dygają do miasta i znikaja wszystkie buty ze wszystkich sklepów sportowych w Miastku i okolic

Ostatnio zmieniony śr maja 27, 2009 2:47 pm przez wołynka, łącznie zmieniany 1 raz.
emeryt off