to samo chciałem napisaćjak mozesz to poobracaj zdjecia ktore wrzucasz bo upierdliwie co chwila obracac monitor

Moderator: Kosiarz
to samo chciałem napisaćjak mozesz to poobracaj zdjecia ktore wrzucasz bo upierdliwie co chwila obracac monitor
wołynka pisze:Biegam w korkach piłkarskich,
Balu zobacz na wyniki, twardzieli z jajami zostawia daleko w tyleWyobrażam sobie co się dzieje teraz jak zamieniła gumowce na korki. Już wtedy robiła dobre czasy w bieganiu
Baluś i pewnie jest jeszcze bardzie pewna swoich działańBalu-Balu pisze:wołynka pisze:Biegam w korkach piłkarskich,
To jakiś awans. W zeszłym roku na "Wałeckich BB" oraz na "Inwazji" biegała w gumiakach.
Szło jej to bardzo sprawnie![]()
![]()
Wyobrażam sobie co się dzieje teraz jak zamieniła gumowce na korki. Już wtedy robiła dobre czasy w bieganiu![]()
Toroo pisze:Jest tam faktycznie ciężko.
Andrzej z Patrykiem zakatowali silnik 4,2 z Toyki.
bigos pisze:Toroo pisze:Jest tam faktycznie ciężko.
Andrzej z Patrykiem zakatowali silnik 4,2 z Toyki.![]()
wiesz jak idzie Florowi i LechuPL
Po odebranych telefonach to wnioskuję, że wciąż to samoToroo pisze:...Flor, Margot ciągle coś psują.
Chłopaki z OSP naprawili Florowi autko dziś o 13tej.![]()
rozwaliłem obydwa przeguby,zabierak,pomielone łożyska i takie tamBiga pisze:
Po odebranych telefonach to wnioskuję, że wciąż to samoNapisz co im konkretnie dolega
LechuPLbigos pisze:Laska pisze:Lechowicz/Cichoń
to juz ich 3 Magam![]()
a na PT(na Pucharze) pokazał co potrafi w ektremie z elektrykiem
bigos pisze:Toroo pisze:Jest tam faktycznie ciężko.
ćwicz karkporeb pisze:pawel_gda pisze:troszke moich fotek z 3 dni http://picasaweb.google.com/shefenez/Magam
taka rada na przyszlosc
jak mozesz to poobracaj zdjecia ktore wrzucasz bo upierdliwie co chwila obracac monitor
już się gubię w jego triumfachJW4 pisze:LechuPLbigos pisze:Laska pisze:Lechowicz/Cichoń
to juz ich 3 Magam![]()
a na PT(na Pucharze) pokazał co potrafi w ektremie z elektrykiem![]()
![]()
LechuPL pisze:bigos pisze:Toroo pisze:Jest tam faktycznie ciężko.
a pyrkamy sobie jak na razie na 5 placyku , dzis wisko umarlo na 2 OS ,ale dojechalismy zrobilismy a od jutra zaczyna sie sciganie , bo te pierwsze dni byly ospale jakies .
A teraz lece na Magam Party ;];]
pzdr
nie chce mi się przelogowaćscyzoryk73 pisze:chłopaki z Kielc:
VIVE mistrzem Polski![]()
powodzeniaFlor pisze:nie chce mi się przelogowaćscyzoryk73 pisze:chłopaki z Kielc:
VIVE mistrzem Polski![]()
![]()
brawo chłopaki z Wentą na czele![]()
autko zrobione, wprawdzie na częściach nie od tego modelu ale jeździ.. niestety dziś spóźniliśmy się 3min na metę i dostaliśmy taryfę. ale przecież nie o miejsce chodzi w tym rajdzie. Margod się odgraża, że jutro jadą na pełny palnik, szkoda mi chłopaków z OSP4x4 (nasz serwis) bo pewnie znów będą walczyć z żelazem do 5 rano.. jak co dzień zresztą![]()
Karson
krótko powiem: mylisz siębigos pisze:moze się mylę
ale patrząc na Suzusa to zmoty z suzuki to są na 1 sezon (bardzo ciężki sezon)
rok temu zero awarii, zawsze 1 miejsce
a w tym sezonie na PT awaria uniemożliwiła wygranie
oraz teraz na Magamie przez reduktor narazie spadli w generalce
Bo za mało zywieckiego pijeszbigos pisze: ..... już się gubię w jego triumfach![]()
" Zawsze , wszystko i wszedzie mozna u.... i roz... to tylko kwestia czasudaniła pisze: ....w przypadku kogoś kto startuje w sezonie na PT, puchar, magam i ...... szacun![]()
a zresztą co za różnica czyja suzuka wygra? ważne ze suza-
![]()
![]()
Czyzby proba odgrzania starego kotletabartek4x4_83 pisze:...... zamkneli usta wszystkim niedowiarkom po PT. Jeszcze raz szacun!
Nie pisz nic na Mandantów bo pojda do prawnikaJW4 pisze:Czyzby proba odgrzania starego kotletabartek4x4_83 pisze:...... zamkneli usta wszystkim niedowiarkom po PT. Jeszcze raz szacun!![]()
![]()
![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość