bedzie wieczorem wstawie , obcieło początek ale rolki są , cierpliwościSzymon__SJ413 pisze:Dołączam sie do pytania czy będzie gdzieś do obejrzenia ta relacja z TVN Turbo?
Magam 2009
Moderator: Kosiarz
Re: Magam 2009
kobiece piersi są jak kolejka elektryczna .niby przeznaczone dla dzieci ..a bawią sie nimi faceci 

Stang pisze:muhha pisze:ciekawe ilu teraz pilotow po tegorocznym magamie wyskoczy w korkach pilkarskichbo cos mi sie wydaje ze dzieki tej pani z jimniego powstanie nowy trend
taaatylko trza by znaleźć jakieś z cholewkami co by za szybko wody nie nabierały a jeszcze żeby były z jakiegoś gore-coś tam to już całkiem mega wypas dla pilota
jak by miał mieć mój pilot takiego spida to sam bym mu takie zafundował
mellodeque pisze:korków od lat używają malezyjczycy, ale lepsze są wysokie buty co chronią kostkę... najlepsza byłaby hybryda dobrego wysokiego usztywnionego buta + korki
no to teraz kierowcy beda motac auta, a piloci buty

nie napisałem , że jest jedyną wisienkąWczasowicz pisze:Ciekawe jak się teraz przed Michasią i pozostałymi dziewczynkami wytłumaczysz... ?Adas pisze:...same paszczury

poczytaj je sobie , ciekawa lekturaWczasowicz pisze:Często go ponosi...![]()
Dlatego ma tyle postów ...

https://get.google.com/albumarchive/113 ... 1315771582
PSZCZOŁA zmota
PSZCZOŁA zmota
http://www.youtube.com/watch?v=IXzRdTcgCc0
relacja tvn sorki za brak początku i dziwny koniec ale nagrywanie ma u mnie 3 sek zwloki
relacja tvn sorki za brak początku i dziwny koniec ale nagrywanie ma u mnie 3 sek zwloki
kobiece piersi są jak kolejka elektryczna .niby przeznaczone dla dzieci ..a bawią sie nimi faceci 

a mnie osobiscie raduje ta fotka , opłacało sie "dymać" 5 km na piechote

-
-
- Kontaktowanie:
A propos fotek 
Poniżej nowa galeria z Magamu.
http://www.rajdy4x4.pl/index.php/ida/9/ ... 132452&p=1
Oczywiście ochy i achy wskazane bezwzględnie

Oceny negatywne... w torebeczkę i na wynos

Poniżej nowa galeria z Magamu.
http://www.rajdy4x4.pl/index.php/ida/9/ ... 132452&p=1
Oczywiście ochy i achy wskazane bezwzględnie

Oceny negatywne... w torebeczkę i na wynos

Stajnia: RR 99 RRC i GAZ 69 

Kto ciągnie ten dyma potemGAZFAN pisze:... Oczywiście ochy i achy wskazane bezwzględnie![]()
...

To co piszę jest wyłącznie moim PRYWATNYM zdaniem i nie ma związku z niczym poza tym. Jasne?
bez wątpienia udzialowiecGAZFAN pisze:Myślisz że błekitny drink to gwarant sukcesu?

Widać, że się nie znaciepawel_gda pisze:bez wątpienia udzialowiecGAZFAN pisze:Myślisz że błekitny drink to gwarant sukcesu?

To co piszę jest wyłącznie moim PRYWATNYM zdaniem i nie ma związku z niczym poza tym. Jasne?
oczywiście zapewne wybrała ten napój przez przypadekBiga pisze:Widać, że się nie znaciepawel_gda pisze:bez wątpienia udzialowiecGAZFAN pisze:Myślisz że błekitny drink to gwarant sukcesu?

może jej poradź .........jak uzupełniać elektrolity .....pewnie nie wie .....

-
-
- Kontaktowanie:
Sie mieliście fotkami zachwycać a nie tym co magda ciągnie

To akurat było wiadomo, że nie umiesz i nie nadajesz się na pilotaGAZFAN pisze:No ja nie umiem ciągnąc![]()

Fotki super
Jeszcze chyba tylko moje czekają na wydobycie z aparatu. Obiecuję w tygodniu dotrzeć do domu i zrobię z nimi porządek 
PS: Czy możecie mi wyjaśnić dlaczego GAZFAN nie nadaje się na pilota? Z góry dziękuję za obiektywne odpowiedzi

PS: Czy możecie mi wyjaśnić dlaczego GAZFAN nie nadaje się na pilota? Z góry dziękuję za obiektywne odpowiedzi

Jako fachowiec jestem dupa ale jako dupa to jestem fachowiec 

-
-
- Kontaktowanie:
Biga, mnie tez to zaskoczyło. 
justysiu, biga nie wie co mówi
widział mnie dwa razy na rajdzie jako pilot i gupio mu przyznac że dwa razy to było I miejsce 

justysiu, biga nie wie co mówi

Zależy do czego. Do Trophy się nie nadaje bo : Nie umie ciągnąć drutaJustysia pisze:... Czy możecie mi wyjaśnić dlaczego GAZFAN nie nadaje się na pilota? ...

Dlaczego : bo jest ...
Przyznaję byłoGAZFAN pisze:... i gupio mu przyznac że dwa razy to było I miejsce

Pamiętam, Grubasku 

Dziękuję za obszerną i wyczerpującą odpowiedź
Najważniejsze że potrafi robić zdjęcia 

Jako fachowiec jestem dupa ale jako dupa to jestem fachowiec 

-
-
- Kontaktowanie:
W pas kłaniam się z podziękowaniami 
ale czy zwrot "obszerną" miał być nawiązaniem do Bigowego określenia grubasku?

ale czy zwrot "obszerną" miał być nawiązaniem do Bigowego określenia grubasku?

Jak by ktoś chciał
to tu jest trochę moich oraz robionych przez Olafa fotek http://pl.fotoalbum.eu/flor