a myślisz ze tam były jakieś sprawne lub zaawansowane technicznie autapinc6x6 pisze:Czy może mi ktoś wytłumaczyć jak to jest możliwe żeby tak trudny rajd jak Magam wygrała załoga jadąca zepsutymniezbyt technicznie zaawansowanym autem
![]()
![]()

Moderator: Kosiarz
a myślisz ze tam były jakieś sprawne lub zaawansowane technicznie autapinc6x6 pisze:Czy może mi ktoś wytłumaczyć jak to jest możliwe żeby tak trudny rajd jak Magam wygrała załoga jadąca zepsutymniezbyt technicznie zaawansowanym autem
![]()
![]()
Adas pisze:byłem na prologu i w czwartek na trasie powiem jedno, strasznie nudno się ogląda jak ktoś inny jedzie, robią strasznie dużo błędów
, podpinają się nie do tych drzew co trzeba
,piloci jakoś się strasznie guzdrają
, znacznie ciekawiej jest siedzieć z kółkiem
![]()
.
Jest ogromny plus oglądania zmagań innych to to że, spotyka się ludzi i można sobie pogadać.
A co było z Waszym autem, że tak długo staliście na starcie, w czwartek do oesuFlor pisze:a myślisz ze tam były jakieś sprawne lub zaawansowane technicznie autapinc6x6 pisze:Czy może mi ktoś wytłumaczyć jak to jest możliwe żeby tak trudny rajd jak Magam wygrała załoga jadąca zepsutymniezbyt technicznie zaawansowanym autem
![]()
![]()
![]()
padła nam wiskoza musieliśmy wymienić przed startem bo silnik gotował się na dojazdówceBalu-Balu pisze:
A co było z Waszym autem, że tak długo staliście na starcie, w czwartek do oesu
Z rozmów wnioskowałem, że coś z chłodzeniem. Prawda
z moich obserwacji to lekka załoga wiedzie prym , panowie czas się odchudzaćpinc6x6 pisze:Czy może mi ktoś wytłumaczyć jak to jest możliwe żeby tak trudny rajd jak Magam wygrała załoga jadąca zepsutymniezbyt technicznie zaawansowanym autem
![]()
![]()
a tak w ogóle to podziw i szacunek dla zwycięzców![]()
ale to wcale nie jest super lekki sprzęt(1300kg)Adas pisze:z moich obserwacji to lekka załoga wiedzie prym , panowie czas się odchudzaćpinc6x6 pisze:Czy może mi ktoś wytłumaczyć jak to jest możliwe żeby tak trudny rajd jak Magam wygrała załoga jadąca zepsutymniezbyt technicznie zaawansowanym autem
![]()
![]()
a co do auto to przecież wystarczą tylko sprawne wyciągarki
![]()
reszta jest tylko do ich napędu
Super system stabilizacji kończynowej i kijowejmellodeque pisze:tyle rzeczy na raz to tylko nowy Mistrz Yoda potrafidał radę, chociaż na trawersie mało nie poleciał.... ale od czego są blokady w łokciach
w niektórych sytuacjach sama masa załogi dochodzi do 300kgpinc6x6 pisze:ale to wcale nie jest super lekki sprzęt(1300kg)Adas pisze:z moich obserwacji to lekka załoga wiedzie prym , panowie czas się odchudzaćpinc6x6 pisze:Czy może mi ktoś wytłumaczyć jak to jest możliwe żeby tak trudny rajd jak Magam wygrała załoga jadąca zepsutymniezbyt technicznie zaawansowanym autem
![]()
![]()
a co do auto to przecież wystarczą tylko sprawne wyciągarki
![]()
reszta jest tylko do ich napędu
bo Dominik woli kręcić śruby niż biegać z lina po bagnieKarson pisze:tak było. Robert z Dominikiem pomagali Markowi Temple i stracili około 40-50min
Majcher to przytyk że Adas chce znowu zmienić pilotaz moich obserwacji to lekka załoga wiedzie prym , panowie czas się odchudzać
zazdrości Marcinowi i chce zmienić na płać pięknąCytuj:
z moich obserwacji to lekka załoga wiedzie prym , panowie czas się odchudzać
Majcher to przytyk że Adas chce znowu zmienić pilota Q w dupie mu sie przewraca
Chyba jednak na odwrótJustysia pisze:Nie chcę nic mówić chłopaki ale z pilotów Adasia to ja najmniej ważęJeśli będzie brać pod uwagę wagę a nie kompetencje to wygrałam
![]()
![]()
no i jeszcze ładniej pachniesz, no i jest na czym oko zawiesićJustysia pisze:Nie chcę nic mówić chłopaki ale z pilotów Adasia to ja najmniej ważęJeśli będzie brać pod uwagę wagę a nie kompetencje to wygrałam
![]()
![]()
nie wiesz ,że siła propagandy jest nie do opanowania, w socjalizmie to rozumieliGAZFAN pisze:Chyba Magam był najbardziej rozpowszechnionym rajdem w Polsce.
Relacje na blipie, bieżące info, Finder, kilka niezależnych materiałów wideo, relacje w TV, świeże galerie...![]()
Internet i Tv to potęga jednak.
weź wsadź dwusete, bo to już nudne jestFlor pisze:padła nam wiskoza musieliśmy wymienić przed startem bo silnik gotował się na dojazdówceBalu-Balu pisze:
A co było z Waszym autem, że tak długo staliście na starcie, w czwartek do oesu
Z rozmów wnioskowałem, że coś z chłodzeniem. Prawdana trasie ukręcił się przegub
niestety okazało się potem że przegrzanie spowodowało wydmuchanie uszczelki z pod głowicy i mieliśmy przedmuch do układu chłodzenia
dlatego piatek tylko start i meta
aby ocalic resztę silnika
Ah, bo bym zapomniał... kminię jakieś 10 kamerek żeby z prób na żywo nadawały w stanie ciągłym...GAZFAN pisze:Chyba Magam był najbardziej rozpowszechnionym rajdem w Polsce.
Relacje na blipie, bieżące info, Finder, kilka niezależnych materiałów wideo, relacje w TV, świeże galerie...![]()
Internet i Tv to potęga jednak.
GAZFAN pisze: Ah, bo bym zapomniał... kminię jakieś 10 kamerek żeby z prób na żywo nadawały w stanie ciągłym...![]()
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość